Så glad man kan bli.

Idag har varit en bra dag, förutom att jag hade sönder en massa smink och välte ut ett xx antal skivor och sånt när jag skulle städa. Men jaaa, så det är bra. Imorgon händer det som jag sett mest fram emot! Albin kommer! Saknar honom såååååå! Vi ska bara ta de lite lugnt, fredagsmys framför lite filmer. MYYYYS. Längtar. Jaja.
.
Kommer vara liiite ovant att sova inatt, MEN SKÖNT, har möblerat om. Så nu är rummet städat i vartenda litet hörn! aaaaasbra. :) Måste egentligen sätta igång med plugget eftersom jag har prov imorgon i logi/konferens&evenemang. Kan det mesta, läste igenom alla sidor på bussen sen orkade jag inte emr. Men nu ska jag äta något litet, typ youghurt eller så, har inte ätit sedan typ halv 3 idag så börjar känna lite i magen nu. Sen får de bli lite plugg! Ville bara säga deeeet. PLUS att jag ser verkligen fram emot lovet! Kommer bli jättebra, och framför allt SKÖNT. så sjukt skoltrött. Skulle inte sitta helt fel med sommarlov inte! Jaja, har hittat jättebra låtar som jag lagt in på min lista så det är bra OCKSÅ hahah, mycket bra! Elelr vissa har jag hört förut och kan heeelt utantill men alltid kul med lite nytt i alla fall!

KILL ME


SPEGEL, SPEGEL...

åh den här måste jag verkligen se! myyyyys

DAG TOLV: Din bakgrundsbild på datorn.

HOPPAR ÖVER DAG ELVA, HAR INGEN BILD NI INTE SETT FÖRUT. Får ta en ny liten pussbild någon gång snart heheh!
.
Här har ni i alla fall min bakgrund på datorn. Använde skärmklippsverktyget så ni fick de den lilla grejen där nere också. Som ni ser så har jag sjukt dålig fantasi och har valt denna fula bakgrundsbild, men tycker ändå att den är jättesöt! hihi

I'll go down to the bar, But I won't cry anymore, I'll hold my whiskey up high, Kiss the bartender twice, I'm a loser...

Skönt med sovmorgon imorgon. Får se när jag somnar ikväll. Kommer typ inte kunna sova... Men börjar i alla fall 09:35 så tar bussen 08:15, skööönt.
.
Ska försöka komma ut och springa imorgon också. Men så jävla segt när man inte har någon att springa med. Får se hur det blir med det hahah... Ska döööööö i min säng nu tills någon kommer och räddar mig haha cp godnatt.


Scaled_large
538518_169761033144675_100003323381744_247712_1392884033_n_large
550948_213421065425445_122592857841600_299697_2067161642_n_large
Ovbnx_4430_large
Tumblr_lx356ktzap1qbao7no1_500_large


Now you're just somebody that I used to know.


Måndag

Gick jättebra på nationella idag! Pratade i nästan exakt fyra minuter och det var den utsatta tiden för att det skulle vara "bra" såattsäga! Var inte nervös, eller lite såklart men det är väl alla haha? Jag kunde nästan allt utantill också så behövde inte pappret. Perfeeeekt. Sen är det ju bara upp till lärarna vad dom tyckte. Säkert något dåligt som vanligt haha. Lärare är nog dom negativaste som finns. De bara MÅSTE hitta något dåligt för att man ska kunna "förbättra sig".
.
En annan grej dååååå... Blev cpjobbigt nyss, fick massa förhoppningar men det blev inte så och bla bla bla, jaja får hoppas att allt fixar sig... Orkar inte skriva mer blir bara cp då. Här är lite av det jag köpte förra veckan!
.
Nya brillor! Ny BH. Ska även köpa en silvrig typ "kedja" att ha brillorna iiiiii, eller asså typ att kunna hänga dom och så. Som snooki har! Hon har världens snyggaste brillor utan tvekan!
.Haha alltså... Ser ju nästan lite slampigt ut med dom där kladerna men jag ska nog inte kombinera det samtidigt, ska ha höga shorts till linnet och någon annan tröja till kjolen, Då blir det bättre. Så ni inte tror något lixoooom! Det jag menade med bilden i mitten är skorna! Köpte ett par vanliga ballerinaskor till sommaren, alltid bra att ha lixom. Seeeen den bilden längst till höger ser lite mongo ut eftersom solen lyser liiite på nästan hahah, jaja, Nu har ni ju fett se det i alla fall! :)
.
KOLLA SÅ SNYGGA
SJUKT SNYGGA

I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is, now you're in the world.

Har äntligen skrivit klart uppsatsen och känner mig lite säkrare. Sitter och nördar den här låten nu som jag ska prata om! Your song med Ellie Goulding. Den är så sjukt fin så ni fattar bara inte! hehe.
.
godnatt

-"Dear summersanta, i wish..."

Gjorde ett litet collage på kläder jag vill haaaaa, åh snälllaaaaaaa gimmeeeeee! köpte aldrig den där tröjan på gina med fransarna, fanns bara i XL och det är faktiskt väldigt mycket förstort för mig, tro det eller ej hahah.. Ah men dom andra kläderna finns på topshop och förmodligen kommer jag ta mig in där nästa vecka. Dock finns dom två snygga jumpsuitsen eller vad dom heter som jag skulle dö för på Nastygal och jag fattar inte hur det funkar med att skicka kläder från USA eftersom det är utanför eu, vill inte precis betala 4000 bara genom tullen!
.
Ska lägga upp bilder på kläder jag köpte förra veckan imorgon! NU SKA JAG ÄNTLIGEN BÖRJA PLUGGA

I LOVE YOU TO THE MOON AND BACK ♥

Som rubriken lyder så är det exakt så jag känner för min underbaring! Han är bäst min Albin ♥
.
Jag har spenderat hela lördagen hos honom i Våla och idag var jag i Uppsala med hans familj och kollade på hans match hahah.. Dock frös jag ihjäl för när jag packade tänkte jag inte alls på att ta med mig varmare kläder.. ILLA. Men det var faktiskt jättekul att se honom spela förövrigt! Tog bussen hem vid tre och nu blir det bara massa plugg, har ju som sagt Nationella i Svenska imorgon och det är muntiligt inför klassen så man måste öva lite haha! Jag är jättejättenervös. Jag brukar inte ha problem med att prata inför klassen och så, men nu har ju typ min Svenskalärare skrämt upp oss så... Haha.
.
Dock blev det inget plugg just nu eftersom jag kollar på Friendzone och det är så gulligt juuuuuu!
.
OCH MÅSTE PÅMINNA ER IGEN ATT DETTA ÄR SISTA VECKAN INNAN PÅSKLOV! hihihih ska köpa massa påskägg :D hahah ah fast ska ju också till Stockholm med min fina Albin och min familj! mysiiiiiigt! Det kommer säkert spenderas en hel del tid tillsammans med honom. Hoppas det i alla fall! Har redan några saker jag vet att jag vill köpa i Stockholm. Ska köpa en sån där hairdonut, shorts, jeans och massa tröjor! Sedan blir det säkert mycket mer spontana grejer också men dessa grejer är något jag behöver i alla fall.
.
Nej ska inte skriva mer nu för då blir ni trötta på att läsa min blogg haha! Ska strax börja plugga också. PUSSS


HEJ

Blev en krull på luggen, haha. Meeen såhär ser jag ut idag! Ska strax åka, pussss.

+

Känner mig inte speciellt taggad på något just nu, det blir väl bättre sen. Ska hoppa in i duschen om typ 30. Ska packa och allt dedär, sen drar jag mig vidare mot Våla.... Får helt enkelt go with the flow och glömma allt dåligt.
ciao fellas



Helst vill jag bara ignorera det, men det är inte alltid det lättaste.

Sometimes it hurts, but I will always say "im okay"
.
.
.
.
.
.
.

FINT RUM.

Dags att städa nu känner jag.... Även fast jag hellre vill sova, mina ögon svider och är tvungen att blinka hela tiden för jag är så trött. Har inte ens kollat vad jag ska ha för kläder imorgon. Jaja, får fixa't snart. Nu ska jag städa lite smått!

Tell me everything. + ♥

Skön dag i skolan, kände på mig imorse att den skulle bli bra och det blev den! Igår hade jag nog en deppdag tror jag, skönt att va tillbaka känner jag! hehe. Och ni får verkligen inte glömma att det är påsklov om en vecka homies! För bra för att vara sant nästan. Då ska jag ha ett riktigt bra lov! Ikväll ska vi käka tacoooos och det är gryyyymt för denna dag. Dock är jag inte alls hungrig. Men kommer äta ändå. Dessutom har jag köpt mina favoritchips tills ikväll, Cream Cheese! Och det äter jag tillsammans med dipp såklart. ASSÅ MÄRKER NI HUR JÄVLA FET JAG ÄR ELLER. ångest. Men ändå inte, eller jo jaja sån är jag, TJOCK OCH FET OCH ALLT hehehehe
.
Ha en fin kväll vänner. Puss

Hope you're happy. You should be.

Britney mår man alltid lite bättre av!
.

söööt!!

Mååååste berätta en grej, jag dog idag i skolan... Det var såhär, en kompis som går i samma klass som mig och jag och alla andra i klassen satt i datasalen idag. Då kommer hennes pojkvän fram till henne och säger såhär: "Vi fick rast för att leta efter påskägg... Men jag letade efter dig istället" OCH JAG DOOOOG SÅ HIMLA GULLIIIIGT! haha åååh.... jättesöta!
.
Ja i alla fall, sen har det inte hänt så mycket mer idag, förutom att mitt busskort har slutat fungera och jag skulle ha bytt det idag men jag glömde bort det så jag gick till bussen. Busschaffören var samma person som körde mig igår och det funkade inte då heller. Men fick gå på ändå. Sen så idag när jag testar med kortet då funkar det inte heller och han får DAAAAAMP på mig, hahah jag bara stod där och försökte se söt ut!!! hahaha vad fan skulle jag göra, blev asrädd. Jaja, MÅSTE byta det imorgon plus att jag kommer aldrig gå på bussen igen om det är han som kör.
.
Ville bara säga det! pussss,

+++++++++++++++++++

307361_215418748515110_205618642828454_574812_228277_n_large
Tumblr_m17mqztxqg1rqgz8ro1_500_large

Nationella på måndag

Hallåååå. Sitter i datasalen och försöker skriva om en jävla låt som jag ska prata om på måndag när vi har muntligt nationella på Svenskan. blö Jag har så sjukt dålig fantasi just nu så det finns inte. Hungrig som en gris är jag också. Det är raggmunk i skolan haha men det är ändå helt OK! Men jag fattar inte att man måste ha netionella på  gymnasiet? Vi hade det i nian ju. Helt cponödigt. Men ja, jag är även sugen på påskägg just nu, sushi och glass vore inte heller helt fel! Sugen på Albin är jag också... HAHah det lät lite fel men jag menar att jag saknar honooooom! Det är bara imorgon kvar sen får jag träffa honom som tur är... Nej måste komma ut ett tag känner jag, blir deprimerad av alla mina problem plus att man sitter inne i ett jävla klassrum i 6 timmar typ när det är såhär fint väder! Nej ska deppa mer nu pusss

- "FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY"+

GODNATT
Imorgon kan jag visa lite kläder och annat jag köpte idag! Inatt ska jag drömma om skor.. och kläder och om Albin heheheheh mongo
.
Fighting-for_177777530_large
Tumblr_lpws2l2lh01qc63yeo1_500_large

DAG TIO: En bild från din förra sommar.

Får bli tvåååå

DAG NIO: Gammal & ny bild på dig.

Gamla Bilder:
Såhär smaaaal var man förut om man får säga så? kolla beneeeen. Brunhårig också! haha tänk om det bara är jag som tycker jag var lite smal? men det var vintern för två år sen tror jag..............................................
'
Ny bild:
Ser ni någon förändring? Det gör jag tror jag!

DAG ÅTTA: Bild på en tid du saknar.

Att ligga på gräsmatten med musik i öronen och vara såhär jävla bruuuun!
.
KLÄDERNA PÅ SOMMAREN! dock är kläderna inte så bra på den här bilden haha, ena benet på shortsen ser längre ut än det andraaaaaa och linnet var för högt upp haha ah ni vet allt!
.
.
Sammanfattning av vad jag saknar: SOMMAREEEEN. Har redan lagt ut massa bilder här på bloggen vad jag saknar så ni har ju sett vissa bilder redan, dom här vet jag att ni inte har sett i alla fall! tror jag haha.

:(

blö

Såhääär...

...Ser jag ut idag! känner mig en gnutta vårig eftersom jag har ljusa jeans och ljus tröja. Får se hur jag gör med tröjan om jag har den instoppad eller inte! Nu vet ni deeeet. PUSS

People are watching, but we don't care, the way I am touching your body. See I'm getting nasty with you on the dance floor. Could you be the reason why I'm losing control?


DÖR

Jag gjorde precis det värsta man kunde göra.... Jag som var så glad över att jag trodde det stod 0-1 till leksand!

SOMMARSOMMARSOMMAR.

Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal med min kära mor och min fina klassföreståndare Pernie. (Pernilla) LÄNGTAR HIHIHI nej drev hahahah. Men det jag ville få sagt med det här är att jag slutar runt två imorgon och samtalet börjar inte förns 15:40. Då har jag en fin stund i staden!!! Haha nej men ni fattar. Jag tänkte få med mig något sånt här hem. Lite sommarkläder rättare sagt!
.
Tycker båda topparna till höger var så sjuuuukt snyggaaaaa! Får hoppas bara att dom finns i butiken och inte bara på internet. Är dock lite osäker på linnet till vänster men man kan ju alltid testa och se efter! Ångest om ingen passar... Brukar ha ganska mycket problem faktiskt att hitta kläder nuför tiden. Förut gick det som smort! Men antingen är man för fettig, för kort, för stora tuttar, för små tuttar eller allt sånt ni vet tjejer!!!!!! Återkommer på onsdag om dom passar. Har lite problem med att blogga imorgon eftersom jag för tillfället just då befinner mig i Östervåla.

So what we get drunk, So what we smoke weed, We’re just having fun, We don’t care who sees, So what we go out, That’s how its supposed to be, Living young and wild and free

Som rubriken lyder så är det ungefär det jag haft för mig. haha drev, nej men jag bara lever livet för fullt nu alltså! Så tyvärr har jag inte orkat med bloggen nu på en vecka, men ser att ni följer mig ändåååå sötnosar! PUSS. Ah men jag har varit i bland annat Småland, varit med min fina pojkvän och vänner för att kortfattat berätta vad jag har gjort. Men ska försöka komma igång nu i alla fall!
.
Imorgon ska jag till Albin och det är jag sååå glad för! Har musiken på max just nu och packar lite, har ÄNTLIGEN för ungefär första gången lyckats hitta kläder snabbt och inte börjat gråta för jag inte haft några kläder haha! Men det var nog bara för jag fick hjälp av Albin med vilka byxor jag skulle ha imorgon. Tack sötis! Hahaha nej drev, men det var ju typ en hjälpande hand haha...
.
Men ska fortsätta packa nuuuuu med högsta musiken man kan fåååå med mina högtalareeee. VILL BARA TILLÄGGA ATT GUUUUUUUUD VAD JAG ÄR TAGGAD FÖR SOMMAR NU ALLTSÅ! im gonna live my liiiife och juste, har varit såååå sjukt duktig att jag var ute och sprang igårkväll plus idag när jag kom hem från skolan och jag dööör för jag har så ont i mina ben haha! Fast det är träningsvärk så ingen fara.
.
bjuder på en bild från i helgen på mig och min yngsta lillasyster! Det är ju hon som har fixat min design på bloggen! Men vi var ju som sagt på partyparty hos min farmor och farfar för att fira farmor som fyllde 70 år!!


Hemma!

hemma nu efter en lång dag i skolan, förövrigt var den jättebra! Vi slutade runt halv fyra och då åkte jag, Amalia och Malek till stenhagen för att sitta i nån park. Det var sköööönt, så jäkla härligt väder också ju! Men det skulle vara myyyycket bättre om det kunde sluta blåsa som det gör! illaa... Jaja, imorgon så ska jag gå i skolan som vanligt, fick reda på idag att vi har sovmorgon till 10:10, sköönt! Efter skolan ska jag ta bussen till Våla och sova hos Albiiiiiinnn! MYSIGT, saknar han..
.
Vi hade två timmars lunch idag också så då åkte jag, Amalia, Martin, Malek och Basel in till stan och gjorde lite grejer, vi gick bland annat in på stadium och kikade lite för Martin ville ha fotbollsskor och jag passade på att kolla lite på springskor! Hittade ett par jättesöta skor faktiskt som var rosa och svarta!! Dock vill jag inte köpa några än, måste få lite smakråd och pengar av mamma!!! hehehhehhe aja. Den där monsterbilen var på torget också, så vi fick monster hihihi puss och taaack!
.
Nu måste jag börja packa och välja kläder tills imorgon...............................
.
aja, lite bilder från idag!
BJUDER PÅ DEN AHAHA ASFUL!
.

FRUKOST JUST NU

JUST NU: Dricker oboy!! stressar så vet inte varför jag gör ett inlägg, men ska sminka mig nu! pusssss

Lina: Det var min armhåla! (VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE/LÄSARE)

Har du också håriga armhålor - och står för det? Visa ditt stöd för Lina Ehrin, ta bild och skicka till [email protected].
Sugna?
Hon rakar sig inte under armarna – och står för det.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14513170.ab

Kissies tröjor?

haha jag fastnade faktiskt för det här linnet! Tänk att träna i det, skulle vara perfekt ju, påminna sig själv typ under tiden man tränar. Dock kommer jag inte beställa hem den, men den skulle inte vara helt fel! ;)
.
Om ni är lika knäppa som mig så finns den hääär! KLICK


Där märker man bara hur jäkla bra vi Leksingar är! Dags att tänka till sin mognad i DIF kanske?

Leksand släpper in fler

djurgårdare

.

"Handlar om att skapa stämning"

.

Djurgården begränsar antalet biljetter till Leksands supportrar i matchen på Hovet. Då svarar Leksand med att ge Djurgården fler biljetter. 
- Som vi vill bli behandlade måste vi behandla gäster, säger Leksands informationsansvarige Emil Nilsén till dt.se.

Djurgården har fått mycket kritik för sin behandling av Leksands supportrar inför mötet mellan lagen på Johanneshov. Leksand har fått 160 biljetter till matchen, och det har upprört många Leksandssupportrar landet över. 

Hur väljer då Leksand att hantera det här? Jo, genom att ge Djurgården fler biljetter inför mötet i Tegera Arena. 
- Vi håller på att titta på möjligheterna att modifiera vår bortastå. Vi kommer att utöka den från 150 till 250 platser. Vår säkerhetsansvarige och brandkåren håller på att titta på utrymningsvägar så vi kan ta in hundra personer till i arenan, säger Emil Nilsén, informationsansvarig i Leksand, till dt.se. 

Anledningen, menar Nielsén, är för att skapa god stämning i arenan, och mellan lagen. 
- Det handlar om att skapa stämning i hallen. Det höjer upplevelsen för alla som är där. Vi vill välkomna fler motståndarsupportrar och för att skapa en bra stämning krävs fler platser. Som vi vill bli behandlade måste vi behandla gäster. 

Den uppmärksammade matchen i Stockholm spelas måndagen den 19 mars.


TAKEN

Kollade på filmen Taken igårkväll, fyyy vad hemsk den är alltså, man mådde verkligen dåligt när man gick och la sig sen... usch... dessutom finns det ju såna hemska människor som gör sånt där, det gjorde ju allt värre, tänk er själva om ni skulle bli kidnappade, nerdrågade för att göra massa grejer, nej fy tänk inte det förresten. aja, i annat fall så var den jättebra om man räknar bort det man mådde dåligt för! Så om ni inte har sett den så är den något att rekomendera!


DAG SJU: En viktig person i ditt liv.

Det här blev jättesvårt nu.. Ingen aning om vem jag ska välja, har ganska många som är viktiga personer i mitt liv, så ni får nöja er med några fler än en!
min familj!
Amalia!
Albin såklaaaart

Martin, Elin & Olivia!
.
Självklart finns det måånga fler personer som är viktiga för mig. Men tyvärr har jag inte bild på alla, vissa vill inte vara med på bild och sånt nivet! men ni vet ju vilka ni är i alla fall! :*

Find out what’s possible if you never give up. Smile now, cry later

Tumblr_lzv999wpcu1qd6k8fo1_500_large
Tumblr_ln19jvbbbv1qbdqw3o1_500_large
K,njcwmja5mzqsndy0mjkwnzk=,f,marcotenaglia_photo__ig_medium_large
Tumblr_m0n1dw5cgx1r9a8hbo1_500_large
Tumblr_m0ircln4x71r6iiy1o1_500_large

Look

Tänkte visa er hur jag ser ut i skolan nuförtiden! Jag går oftast runt i lockar från flätor i skolan, just för att jag inte vill slita på mitt hår med plattång, fön m.m. Så på bilden till vänster ser ni hur det ser ut!  Jag själv tycker inte det är det snyggaste, men men. Ska man vara fin får man lida pin! Jag plattade aldrig mitt hår innan julafton 2011. Jag kände typ att jag inte behövde det för jag har naturligt rakt hår i vanliga fall. Självklart blir det skillnad när man plattar det, det ser både längre och rakare ut. För jag har smååå vågor i mitt hår natuligt. I alla fall så har jag märkt sjukt stor skillnad från när jag inte plattade det och nu. Det har blivit jätteslitet... Därför ska jag snart klippa topparna, det som behövs, sen använder jag olika produkter för håret jag vet ska vara bra och självklart ska jag fortsätta kämpa på utan plattisen! Ibland använder jag den såklart men inte när jag bara ska gå i skolan!
.
Bilden till höger är från i fredags när jag var påväg hem från skolan för att träffa Albin! ajaaaa, ska snart dra ut puusss

OKEEEJ

Då får jag för det första be om ursäkt för sjuuuukt dålig uppdatering, men jag har haft en riktigt bra helg med min Albin! Så ni borde förstå, då vill jag inte slösa bort min braiga tid till att sitta och blogga! Jaja, Vi mötte upp varandra i Heby för att åka samma buss till Sala därifrån. När vi kom hem skulle vi äta eftersom det var ändå ganska sent. Senare på kvällen kollade vi på PUSS IN BOOTS hahahaha! Asså det hade vi ganska kul åt.. nej men ah ahha vi är stördaaaa! Om ni inte fattade vad Puss in boots är så var det Mästerkatten i stövlar, jätteeeemyyysig film tycker ja! Under tiden fick så SÅKLART sällskap av en påse KIPS, och en skål med dipp, sjukt gott! :*
.
Våran lördag började med att vi vaknade klockan sju och inte kunde somna om. Men vi låg ändå kvar i sängen i flera timmar, till tio typ? Vi åt frukost och gick mot sjön som bara ligger typ knappt hundra meter från vårat hus(?) för att kolla om de gick att åka skridskor hihi! När vi väl kom ut på sjön med skridskorna på, märkte vi att det inte gick så bra.. Vi sjönk ner flera centimeter på isen så vi gick tillbaka för att gå till ett annat ställe i närheten av vårat hus för att åka skridskor och där gick det mycket bättre! Det var kul faktiskt. Precis innan vi skulle gå hem igen möttes vi av mamma som sa att om vi ville fick vi komma hem till min mormor för att fika eftersom hon också skulle dit då! Så vi gick hem, duschade m.m. och gick sedan till mormor! Det första hon sa var: "OJ vad lång du är! och vad SNYGG du är!" hahahha min mormor, så sööt! Hon är ju vääärldens bästa :)
.
När vi kom hem till mig igen började vi hacka lite grönsaker, steka köttfärs och röra ihop världens godaste avocadosås/guacamole. Vi har planerat ganska länge att vi ska fixa tacos någon gång så då gjorde vi det igår och det blev riktigt riktigt gott! Dessutom var de jättemysigt! Kvällen fortsatte därefter framför tv:n med cheesecake, annanas, popcorn, godis och lite sånt till melodifestivalen! Sen fortsatte kvällen, men orkar inte skriva allt haha..
.
Min slutsats av helgen är i alla fall att den var grym! Jättebra verkligen! Meeen nu ska jag snart ut och springa tror jag, hostan har inte gått över helt men får ta det lite lugnt! PUSS
.
Såhär fint såg det ut på bordet igårkväll! hihih

DAG SEX: Ditt senaste inköp.

Tyvärr har jag inte handlat några kläder på typ två veckor, jag har handlat MAT OCH GODIS för ungefär 400 kronor den här månaden, RIKTIGT ILLA!!! Asså blir får typ panik när jag tänker på det... Så därför har jag nu valt att inte handla saker hela tiden som i vanliga fall förutom saker jag behöver såklart. För att spara pengar dvs.

.

Men förra veckan under någon dag gick jag och Amalia på stan och kollade lite, jag behövde ett nytt puder eftersom (som jag nämnde i ett tidigare inlägg) det hände en liten olycka med mitt dåvarande puder en lördag för ca. två veckor sedan! Jag har använt det här pudret sedan i Julas, tycker det funkar jättejättebra! Huden blir len och man blir inte så kladdig i ansiktet. Det blir fräschare på något sätt haha! Jag har dock inte den färgen som visas på bilden, jag använder 05 om ni ville veta! Så den kan jag verkligen rekomendera för er som vill testa något nytt! :)

.

Den är dessutom billig! Kostar ca. 100 kronor.


DAG FEM: Din facebook profilbild med flest likes.

Bild från i somras!
.

DAG FYRA: Vad du har för mobiltelefon.

Det har jag med säkerhet redan visat er! När jag fyllde år fick jag den så då la jag ut den på bloggen! Jag tycker den är riktigt bra om ni är intresserade av en ny telefoooon haha :)


DAG TRE: En bild på ditt husdjur.

Världens finaste, bästa och vackraste! Älskar min katt Max, vet inte vad jag skulle göra utan honom ♥

Sen har jag en liten kanin också haha! Eller liten, han är en sån där stor ras så han är ganska stor nu! Det där var förra våren/sommaren när han bara var en liten unge! Harry heter han! ♥

Min syster har två andra kaniner också, men dom är inte mina så lägger inte ut någon bild på dom...
Alla bilder är tagna av min syster Julia måste jag tillägga, annars blir hon suuur!

DAG TVÅ: Tre sanningar om dig.

1. Jag tycker att det bästa som finns är att vara glad! (ingen nyhet kanskeee?)
.
2. Jag är en person som vill ha saker planerade, blir stressad annars. Självklart är jag spontan också ibland!
.
3. Är JÄTTEkräsen när det gäller mat... Så passa er om ni ska äta med mig! ;)
Och det här är alltid jag: (Jag har fulla garderober med kläder... men ingenting att ha på mig!)
Tumblr_lxckr08f1z1r7769mo1_500_large

DAG ETT: En bild på dig för ett år sen.

Börjar nudå!
den här är tagen nästan exakt ett år tillbaka! Den fjortonde Mars var det. MASSA SNÖ UTE!
Hade lugg och brunt hår också!

tjugo dagar!

Dag 1: En bild på dig för ett år sen.

Dag 2: Tre sanningar om dig.
Dag 3: En bild på ditt husdjur.

Dag4: Vad du har för mobiltelefon
Dag 5: Din facebook profilbild med flest likes.

Dag 6: Ditt senaste inköp.
Dag 7: En viktig person i ditt liv,

Dag 8: Bild på en tid du saknar.
Dag 9: Gammal & ny bild på dig.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: En puss eller kram bild på dig med någon annan.

Dag 12: Din bakgrundsbild på datorn.

Dag 13: Hur du sminkar dig.

Dag 14: Dagens outfit.

Dag 15: Om jag vann en miljon.

Dag 16: Ett sommarminne.

Dag 17: En favoritplats i vardagen.

Dag 18: Favorit film.

Dag 19: Favoritårstid & varför.

Dag 20: En bild på någon du saknar.

.

Får väl se hur detta går men ska försöka i alla fall! :*

 


SJUKT!!!!

HALLÅ FAN VAD SJUKT!!!!! SNOOKI ÄR GRAVID!!!!
Tumblr_ltkkrrzflc1r2s68po1_500_large_large
Tumblr_m0fr997jz51r4atdgo1_500_large
...med den här killen, Jionni, det är ju bra att dom är förlovade i alla fall, men jag menar, Snooki, det är inte rätt!
Delightbc_ihopesnookidoesnthaveproblems_large
426953_3428412553709_1372186653_3360077_1494937238_n_large
Tumblr_lzx2tnnwe51r4atdgo1_500_large
hahah cuuute, hoppas det går bra dååå!

PIZZA

Hej! har inte uppdaterat så bra idag både för att jag ligger hemma och är fortfarande sjuk och för att jag inte vet alls vad jag ska skriva om. Kan ju berätta att igår när jag var hemma hela dagen gick jag och smååt heeela tiden, det är ju inte så bra!! Så idag bestämde jag mig för att göra en ordentlig måltid så jag inte skulle gå och äta emellan allting, vi hade dock inget hemma som var gott sååå jag gjorde typ världens pizza! En diet-pizza som KISSSIIIIIE skulle säga! haha nej men det var typ det förutom att jag öste på med ost hahaha cp, men inget socker, ingenting, och bara nyttiga ingredienser förutom osten då, men liiiite borde man få äta i alla fall! Den blev riktigt god faktiskt, och man blev mätt! kunde inte äta upp hela i alla fall... Men riktigt god som sagt. Och jag har inte varit sugen på något annat efter det. Så det blev min frukost-lunch, vi får se hur det blir ikväll, mamma kommer tvinga mig att äta middag också haha. men vi får seeee, är mätt i alla fall som jag sagt tuuusen gånger i det här inlägget nu! Ska suta prata om mat haha!
.
Kan ju också säga att jag och Albin har varit tillsammans i en månad idag haha! :) Har haft en jättebra månad! Hoppas det blir fler ♥
.
Gå in här liiite senare så kan jag lägga upp en bild på pizzan jag gjorde! har inte hunnit/orkat lägga in dom på datan än. men ha en fortsatt bra dag! solen skiiiiner! PUSS

Åh hihi!

Gjorde mitt första twitterinlägg nu hihih, kuuuuul hahaha!

OKEJ, DÅ KÖR VI!

Med 0 som jag följer, med 0 som följer mig och med inget skrivet ska jag testa! Den här profilen eller twittersidan gjorde jag för säkert tre (3!?) år sedan utan att använda den för jag fattade noll.noll, dessutom var det ingen som hade twitter då, men nuuuu när typ alla har det ska jag testa igen! hehehe, ah! Meeen ni får gärna följa mig nurååå, ni ser ju vad jag heter så det är bara att börja för dom som vill, inte för jag är så intressant men ah hahah, ni läser ju min blogg i alla fall så lite intressant kanske jag är då? :D vet ju inte heller vad alla heter så..? Ni kan följa mig så följer jag tillbaka, eller så är de bara att säga till hahah! känner mig skapligt mycket mongo just nu :D

Godmorgon!

Sitter hemma idag igen... Igår stod allt inte helt rätt till, mamma och pappa trodde jag höll på att dö typ när jag kom hem från Albin, så jag har tyvärr fått tillbaka min dryga sjuka! har hostat hela natten dessutom, usch inte kul, vaknade flera gånger. Men nu till något annat! Vädret är lika skönt idag!  hmm vad jag ska göra idag då..? bli frisk kanske... imorgon måste jag verklign gå till skolan... har ganska viktiga lektioner då, dessutom var det dom jag missade förra veckan när jag var lika sjuk, såååå ska tvinga mig imorgon.
.
Svampbob på tv just nu förresten! asbra! elelr nu slutade det och fairly odd parents började, men det är också bra haha! vet inte vad jag ska skriva om mer, jo att jag längtar till helgen! Jag och Albin ska laga mat till familjen då haha mysigt :D
.
pussss, hahahah känns som det enda jag skriver om på min blogg är vad jag äter och vill äta haha cp, ah men jag saknar sjukt mycket att äta glass på sommareeen haahaha
426354_358838464138754_238442816178320_1147131_1018406097_n_large

Vet ni hur glad jag skulle bli om någon bara kunde komma med en liiiiiten chokladbit till mig... så jäkla sugen på choklad.. ska sova nu, jag dör av att jag saknar min Albin så mycket :( ...
.
den skulle verkligen inte sitta helt fel! ♥

Skolavslutningen i 9an!

ahahha mongoo på sista bilden! gräsklippare och allt!

summeeer

Sitter och kollar på Kontoret just nu, ska alldeless strax gå och lägga mig, sjukt trött!
lägger ut en sommarbild på mig och Olivia uppe vid månsan! saknar den bruttan...

do it like a dude

Tumblr_m0ak4ey5fh1r9w5lmo1_500_large

Vårkänslor!

Som säkert alla i världen som har blogg har med stooor säkerhet haft samma rubrik som jag har nu! Men allt är så himla bra just nu ju! Igårkväll när jag och Albin skulle gå hem var det dock minusgrader ute, och imorse när jag och Albin vaknade var det frost ute till och med! Inte bra.. men det gör absolut inget nu! Nu är det varmt igen och solen skiner, underbart! Jag hade skinnjacka på mig heeela dagen igår plus idag, sjukt skönt! frös inte ens.
.
Meeen nu till gårdagen! Jag kom till Albin, vi hade inte träffats på sex lååånga dagar så det var såå skönt att se honom igen! Vi åt världens godaste tacos innan vi gick till bussen för att möta Amalia och sen gå vidare tll André. Där stannade vi hela kvällen eftersom allt blev helt cp med våra planer haha men det var mys ändååå! När vi kom hem (tjockisarna:D) åt vi väääärldns godaste chips & dipp! Det var typ det godaste någonsin! haha cp.. men ah, tycker om min braiga kille så mycket!!
.
Jag vet vad jag vill göra nu förresten, KÖPA suuuunglasses! Hade sönder mina favoriter förra året i England, min syster klev på dom... iof var det lite mitt fel också eftersom jag hade lagt dom mitt på golvet hahaha, men hon borde se sig för lite också sååå!
Nu får ni lite bilder från idaaaaag i solen!


.

Tumblr_lx46m2vjpn1qazstso1_400_large_large

PROBLEEEEEEEEEEEEEEM

IGEN SOM VANLIGT. orkar inte, men ah jag är sjukt trött, ska snart sova. lyssnar fortfarande på akon, har kollat klart hela jersey shore 4, börjar på söndag med det som kommit ut av säsong 5, vet inte ens hur många avsnitt det kommit ut än... men en bra grej för att vara lite posetiv är att leksand vann mot Sundsvall ikväll!
.
Ah, jag vill köpa kläder :( :( :( :( :(
mongo från i somras

"The way I am touching your body"

Jag pratade om Akon såklaaaaart.....................................
gammal bild på honom men alltid lika heeet! och nu kommer ni tycka jag är stöööörd i huvet! Men jag vet en ändå som är tuuuuuuuuuuuusen gånger heeetare som jag saknar mest av aaallllttttt :( hahah 

People are watching, But we don't care!

gangster som jag  inte är ska jag säga att jag baxade en bild från i lördags av malleeeballe! så ni får något att kolla på, cpbild meeeen ändå, HÄR BJUDER MAN PÅ SIG SJÄLV!
.
Senare kommer ni få stå ut med gamla bilder från i somras förmodligeeeen!
.
Meeeen ikväll kommer det hit några och äter här och så, så man blir inte heeeelt ensam ändåå :* hahah låter som ett emo!! nej men fan va jag är glad idag alltså! mår sjukt bra, vädret är helt underbart, har varit med mina fina vänner hela dagen i skolan utan några aldeless fööör jobbiga lektioner! älskar livet just nu! plus att jag lyssnar på väääärldens sexigaste röst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni får räkna ut själva vem det är... kan säga vem senare i ett inlägg :*
.
Förutom att ha några här ska jag städa mitt rum, stökit igen.... plus försöka hitta kläder tills imorgon när jag ska till våla! Vi pratade om att vi skulle gå till andre där amalia är under kvällen, sen dra vidare till en fest i närheten men nu sa albin något annat, typ grilla.. fattar inte!!!! but im just going with the floooow you knoooow HAHAH GANGSTER JAG ÄR! dreeeev, men ni vet att jag älskar det uttrycket, hahaha cp... vi får se hur det blir, allt går bra för mig :)
.
men ah, måste sminka mig lite ;D

HAPPPYYYYY BIRTHDAY! - inte justin bieber!

ALLT DETTA PRAT OM ATT JUSTIN BIEBER FYLLER ÅR! JAG GRATTAR ISTÄLLET VÄRLDENS SÖTASTE RON WEASLEY!

Grattis hihihihiih♥


Tumblr_m00ag3tcqa1qfe8eso1_500_large


JAG + AMALIA = DJ'S!!!!!

Hemma nu efter en dag i skolan, klarade mig igenom hela även fast jag typ dog under en tid! Hade fått tillbaka febern kände jag, meeeen det blev bättre sen. Jag och Amalia ska bli dj's, eller ja, vi har ju ioförsig redan blivit det. HAHA, ah ehhhhh.... Vi gick ner på stan efteråt och jag skulle köpa en tröja, nytt smink (eftersom en viss person hällde ut det i lördags HAHAH!!!!) skoooor och ricinolja.
.
Dock fick jag inte med mig mer än oljan och ett par svarta skor. Inga speciella egentligen, bara ett par vanliga svarta med snören och så... oljan är till för håret, har hört att det ska vara riktigt bra. Om ni söker på google och kollar på bilder så får ni upp före&efter bilder. Det är nämligen så att håret, som vanligtvis brukar växa ca. en centimeter/månad, växer nu istället 3-4 centimeter om man har det i håret, 30-45 minuter kanske tre gånger i veckan!
.
Vi får väl se hur det blir... Värt ett försök i alla fall eftersom den är sjuuuukt billig!! Inte som moroccanoil precis, så det är perfekt. Dock har jag inte ens börjat använda min moroccanoil än haha... Imorgon vet jag några som ska på avicii i globen och ni behöver inte ens fråga om jag är avundsjuk!? hoppas ni får den bäääästa dagen i alla fall! :) SJÄLV GÅR MAN I SKOLAN. hehehe, haha fattar inte varför jag skriver heheheehhehehehehe på min blogg, gör de aldrig annars, ser så töntigt ut, det är nog därför!
.
Meeeen lägger ut lite bilder från skolan idag och på skorna och oljan! PUSS :*
PS: kolla mitt hår idag!! lockigt...

Engelska haha...

GANGSTEEER, haha nej min fina djkompiiiis :*

En till lockig bild på mig..! hhehehehhh

HAHAH fiiiiin GULLET,

liiite mattelektion!

skorna ser tusen gånger bättre ut i verkligheten, det borde ni fattaaaaa, dom är jättesvarta och i storlek 36 så dom ser inte så stora ut heller aeheheheh!

RSS 2.0