Redo tjej!

snaaaart så, vi hörs raringar :*
och ha en bra midsommaaar
 

Hoppas ni blir riktigt avundsjuka nu!

Såhääär bra kommer jag ha det!!!! Det kom dock inte upp något för torsdag och fredagen men annars ser veckan lovande ut och jag längtar bara meeer! :*******

Side, Turkiet, 2011

Idag ska jag börja packa inför våran resa med nära och kära till Menorca i Spanien som sker natten till Fredagen, alltså kommer vi att fira midsommar där! Eller det blir väl inte så mycket fira, men mysigt ska vi ha i alla fall!
.
Och för att tagga riktigt ordentligt har jag suttit och kollat igenom lite bilder från förra året då vi var i Turkiet. Det var en underbar resa och jag hoppas och vet att den här blir lika bra! Tänkte i alla fall dela lite bilder med er. Det finns en heeeel del fruktansvärda bilder, rättare sagt, och dem behåller jag för mig själv haha! Förhoppningsvis är dom här liiiite okej i alla fall, dock ingen bild på mig i bikini eftersom jag inte riktigt fastnar på bild dååå heheh, hoppas dom kommande bilderna blir lite mer OK än förra årets i alla fall! Det återstår att se om några dagar.
.

.

Från flygplanet när vi ska landa i Antalya!

Vi hade typ världens största balkong vid vårat hotellrum som man kunde gå ut på, rakt nedanför låg poolen som var gigantisk också hade vi havsutsikt, men här är i alla fall poolen som den såg ut på natten!


lite blommbilder jag tyckte var fina haha!
En bild från själva staden Side, vi bodde lite utanför på ett hotell som hette "hotel lyra resort", i kizilagac tror jag det stavas haha?

Side

En bild på mig och min kära famiglia!! Vi skulle äta sjurätters och det var nog bland dem godaste små rätterna jag ätit innan, det var på hotellet, vi hade all inclusive men vi kände för det här med haha! Min andra lillasyster Louise är dock inte med på bilden eftersom det är hon som fotar! Här nedanför kommer några bilder på några utav rätterna och temat var Italienskt!






The A Team

Det här blev typ ett matinlägg haha fetto jag ääär! Nej men känner att ni behöver lite tips hihihi :*
.
.
Min underbara Albin kom hem till mig igår en liten stund, mysig pojkvän jag haaar! Världens bästa ♥ I alla fall så köpte vi jordgubbar, grädde också smälte vi choklad till de, måste nog vara en utav de bästa grejerna man kan göra på sommaren! ♥ Kolla bara, hur gott ser det inte ut att vara?!
.
.
Och den häääär goda smoothien gjorde jag imorse till frulle, satt ute i det fina vädret på altan och älskade livet haha, nej men riktigt god! hahah
Inte så fin bild, ser uppstoppad ut typ haha!

Njuter av sommaren

Hallååå där!
hoppas ni uppskattade bilderna jag la upp i förra inlägget, brukar inte orka lägga upp och fixa massa bilder jag själv har tagit, men men!
.
Sitter ute på altanen i bikini med hög musik i öronen och bara njuter av det underbara vädret, lukten av grillat och bara veta att det äntligen är sommarlov och att jag kommer ha det bäst med mina underbara vänner och sköna resor!
.
Hade egentligen andra planer för ikväll men det blev ju verkligen inte ens i närheten utav dem. Ganska tråkigt eftersom det är fredag, jätteskön sommardag och jag har bara suttit hemma hela dagen... NEJ måste sluta skriva om det, blir bara ledsen haha! ........................................................
.
Istället ska jag sitta hemma, grilla med min fina familj, ha en Therese-kväll då jag ska ta ett bad, raka mig, smörja in mig med gott doftande body lotion, fixa ordning mina naglar ordentligt, vilket jag inte gjort på några veckor, också kolla på fotboll såklart! Så det blir väl en skön kväll ändå! :)
.

2012 06 12 - Skolavslutning

Amalia, Jag, Denise, Jonna, Nagham oooooch Linn - fina tjejer hihihi ♥
Jag och Amalia innan vi gick uuuut :*
Jättedålig bild på hur jag såg ut på kvällen haha
Först satt vi i Vasaparken som var helt död, men när vi träffade typ 10 andra sköna människor så gick vi vidare till Ekonomikum som var gaaanska fullt.

They say nothing lasts forever, so will you be my nothing? ♥

Sitter och kikar på lite fotboll just nu med mina kära systrar! Holland gjorde precis mål och de gillas inte. Heja Tyskland!
.
Min dag har varit väldigt seg eftersom det var ju skolavslutning igår, blev inte så jättesent men kände mig skapligt död ändå! Kan lägga upp lite foton senare! Kan dock tillägga redan nu att jag hann inte riktigt med att fota så mycket, men några bilder är det i alla fall!
.
Jag har haft några riktigt dåliga dagar, såna dagar då man bara vill försvinna men i förrgårkväll vände allt och blev som vanligt, nu känns allt bra och jag är den glada Therese igen!
.
Imorgon ska jag över till mormor ett tag och kika på lite grejer jag ska hjälpa henne med i sommar, så man kan tjäna lite cash som sagt! Har ju tyvärr inte fått något sommarlov hahah! Därefter kommer förmodligen Albin hit om han inte ska spela match, så vi får se hur det blir med det. :*:*:*:*:*
.
Natten till fredag är det exakt EN VECKA kvar tills jag åker utomlands! Det är helt sjukt! Jag kommer ihåg när vi bokade resan och jag tänkte att dagen nästan aldrig skulle komma för att det var så lång tid kvar, men nu är vi här, kan knappt fatta det! Jag längtar otroligt mycket, självklart är det mycket man kommer sakna ihjäl under den veckan, men men.. Nu ska vi bara vara posetiva här! Kommer bli helt underbart!
.
En sååån klänning vill jag ha, tror dock inte att det kommer se så bra ut på mig eftersom jag är så ***** koooort
Tumblr_m4ro6tjmhg1qdlif9o1_500_large
Tumblr_m3pzts4oej1rrfj0po1_500_large
Tumblr_m3951a8zse1r3lruoo1_500_large
381654_300208603334979_1235936630_n_large

the world is moving on, and so am I

Hoppas ni har en mysig lördagskväll! Ville bara berätta att mina senaste dagar har bestått av sjuklighet, så jag har varken haft lust eller ork att blogga! Jag blev frisk på torsdag kväll och på fredagen kom Albin hem till mig, lika myusigt som vanligt, vi fixade ordning god mat eftersom vi var hemma själva och kollade på lite fotboll, sedan åkte vi och hälsade på dem min familj var hos, trevligt! Sen åkte vi hem och var själva till halv ett ungefär. Lördagen kom och Albin åkte hem, jag satte mig med matteboken i högsta hugg och försökte plugga lite, gick helt ok.
.
Några timmar därefter kom godingarna Olivia och Alexander då vi fikade lite nybakad sockerkaka och spelade kubb med min syster också! jääättemysigt! Trevliga människor som får än på bra humör! :*
.
Nu ligger jag i sängen och gör absolut inget, eller ja, det är tur att det finns en trevlig själ här i världen som vill hålla mig vaken i sällskap ikväll! Har i alla fall planerat min tisdag lite och den verkar bli bra nu faktiskt! kuuuul!
.
Tidigare mös jag med min familj framför tvn till filmen water for elephants, grym film! någon jag kan rekomendera.
godnaaatt och puss

tu me quiere yo te quiero, con dinero o sin dinero

Orkade inte lägga upp några bilder på mina bullar igår, men goda som 17 blev dom jag kan ju säga! Åt nog runt åtta stycken hihi busigt. Försökte komma in på bloggen tidigare idag men det blev något krångel, kom inte in och massa, men nu är jag här! Har suttit och kollat på bilder från Menorca och läst lite och så. Nu är man skapligt ressugen alltså. Det är endast 17 dagar kvar nu! Tiden går förhoppningsvis snabbt. Det bästa skulle kanske vara om min Albin kunde följa med så jag slipper sakna honom under tiden, men jag vet med 110% säkerhet att det blir hur bra som helst ändå! Vi kanske kan resa tillsammans någon annan gång hihi.
.
Men en gammal spanjorvän lade ut en låt på fejjan som jag fastnade lite för. Lägger upp den här också får vi se vad ni raringar tycker.
puss

100 ♥

Har suttit och spelat lite the sims nu på kvällen, börjar dock bli lite trött nu så det blir väl sängen snart. Känns riktigt bra med tanke på att jag är leeeedig imorgoooon!
.
Ville bara visa er att jag har fått 100 ♥ på en utav mina bilder nu på we♥it hihi! kul :D
Ni som inte förstår det där med ♥, det är typ som gillningar kan man väl säga.
Godnatt! ♥

Euphoriaaaaaaaaaaa

Konstigt hur en låt från melodifestivalen kan vara så bra, har precis bakat mina bullar i alla fall, ska ta bilder på mina mästerverk innan jag äter upp alla så ni får se! riktigt tjusiga, och säkert riktigt delikata. Hahah!
.
Känner att dessa två dagar har mitt bloggande varit riktigt bra. Får hoppas på samma fortsättning, ska även försöka fota med systemis istället för med mobilden, inte så kul att kolla på såna bilder kanske haha.
Vi hörs senare, pussiluss

Jag är ett geni

Okeeeej, tänkte berätta lite om min dag! Jag åkte in till Uppsala så att jag var där vid elvatiden då vi skulle ha muntliga nationella i matte. Jag var hur nervös som helst och när jag satt där i rummet med mina kära vänner kände jag bara hur allt gick hur dåligt som helst och kände bara att tårarna var påväg haha. Våran lärare och mattechefen märkte det, pinsamt!!
.
Jag fattade noll utav frågorna men babblade och babblade utan att ens veta vad jag sa knappt! Jag var så säker på att jag inte skulle klara mattekursen när dom hade lagt ihop alla poäng. MEN, när vi ska gå in en och en i rummet med dem två och prata om betygen, så säger dom att tre i klassen av 25 stycken har klarat matten i ettan, alla andra måste gå om kursen i tvåan, OCH JAG ÄR EN AV DOM! det är helt sjukt! JAG ÄR ETT GENI, hahaha drev, nej men det känns så äckligt jäkla skönt! Det var verkligen en sten som föll ner i magen på mig... Är hur glad som helst.
.
Jag följde med Amalia ner på stan efteråt och kikade lite i butiker och mitt smink är helt slut så jag behövde en ny fondation till och börja med. Så det fick bli en sån, hoppas på att färgen funkar bra, tror dock den är lite för ljus... Ska testa den imorgon så jag kan återkomma om den var bra eller inte! Det är den på bilden. Vi gick även till cupido och käkade lite sushi. Måste från och med nu hålla i mina pengar. Är det någon som vet om vi kommer få studiebidrag den här månaden?
.
Ikväll ska jag och mamma baka bullar, mysigt! Så kommer bli en liten tjockis ikväll hihi! Tror dock att kvällen blir sen för mig med bullar och film eftersom jag är ledig imorgon, är ju studenteeeen! Men jag stannar i Sala för att gå till sjukgymnasten för att dom ska dra lite i mig och huvudet. Jag ska även klippa mig, läskigt kan jag ju säga... Hoppas det blir bra!
.
L O V E
.
Shushin vi åt i fredags! Sjukt god!

Gröna Lund, 20120531!

Här kommer lite sköna bilder från särklassen HT11´s torsdag i Stockholm!
.
Älskaaaar den bilden, eller den ser skön ut på något sätt!
Pluttis jag är bredvid Martin hahah!
Älskade Martin Morning och lilla jag!
Mina små raringar!
Från Vänster: Amanda, Jag, Amalia & Jennifer. HAHAHAHA JAG DÖÖÖR! var så sjukt rädd! Den här bilden köpte dessutom våran s&blärare för att sätta upp i klassrummet TACK ELISABETH HAHAHAHA!
PUSS

Blä

Alltsåå ni förstår inte hur mycket jag vill att sommaren ska komma nu, eller den var ju här veckan innan men snälla, nudå? Tror fan snart att det inte blir nån riktig sommar! Då flyr jag landet för mig själv utan tvekan.
.
Jaja, jag ska klippa mig i veckan, sjukt rädd! Har inte klippt mig på ett tag så det behövs verkligen, är dock rädd för att mitt hår ska vara så pass slitet att dom vill klippa av förmycket... ångest. Jaja, ska hålla mig undan plattången i sommar i alla fall, om det går haha.
.
Igår satt jag uppe rätt sent eftersom jag kollade på bb och kunde sen inte sova för såklart är det alltid på kvällen man ska börja tänka på tusen saker som gör att man blir ledsen och bla bla bla. Jaja, har sovmorgon nu i alla fall, börjar elva med muntliga nationella i matte. Känns ganska ovärt att åka in till Uppsala för en "lektion" i femton minuter och sedan hem igen!
.
Nu är jag negativ, jag vet, men blir jäkligt sårad och allt och allt känns fel och konstigt just nu bara! Kanske blir bättre under dagen. Kommer lägga ut bilder från Grönan senare idag i alla fall.
höööörsdå puss
.
Tumblr_m47tdu9va41rr2718o1_500_large

Kände att jag ville ge världen lite sommarkänslor! ♥

Hittade lite gamla bilder jag tog förra sommareeeennnnn! Riktiga sommarkänslor ♥ Dock är några utav dem typp världens fulaste bilder, men dom har minnen så strunt samma hihi!

If you don't have a smile - I'll give you one of mine.

Nu har vi precis påbörjat en ny månad och jag känner att den föregående inte var den bästa månaden, mycket negativt och jobbigt hände, men nu är det en ny månad och jag ska bli den glada Therese jag verkligen är! Dessutom är det Juni!? SOMMARMÅNADEN! Det är endast en vecka kvar till sommarlovet och hur bra känns inte det!? Det måste alla må bra för! Den här månaden är viktig!
.
Dessutom är det viktigt att man bestämmer sig. Man kan inte gå runt och vänta på att allt bra ska hända, man måste göra något själv och tänka positivt. Sådesåååå
.
keep in touch fellas.

Min braiga helg!

Haalllååå!
Lovade min underbara pojkvän att jag skulle blogga om mmin helg haha! Han tyckte jag blivit dålig på att blogga och jag kan faktiskt instämma. Det stämmer. Men ja, i fredags var jag och klassen lediga eftersom vi var i stockholm hela dagen på torsdagen och kom hem sent så det var skönt faktiskt! Vid tretiden åkte jag in till Uppsala och mötte upp Amalia och sedan min älskling Albin och Max!
.
Därefter gick vi till något sushiställe jag aldrig varit på tidigare, dock var jag väldigt skeptisk till det eftersom det inte verkade vara någon höjdare alls, men det visade sig vara super faktiskt! Ritkigt gott och rimliga priser, När vi ätit upp allt efter ca. en timma, eller ja, grabbsen åt väl upp på mindre än trettio minuter och jag och Amalia på cirkus en timma!
.
Efteråt gick vi till Hemköp och handlade lite godis och sådant och gick sedan vidare till bion! Vi skulle se The Dictator, och jag kan ju säga att filmen var väääldigt lyckad! Sjukt bra film kan jag säga och den är något jag verkligen rekomenderar!
.
Sedan gick jag och Albin mot stationen och tog bussen mot Våla, hade den värsta huvudvärken någonsin! Trodde dessa tabletter mot spänningshuvudvärk skulle hjälpa men tydligen inte, nu är det bättre såklart även fast det höll i sig hela natten och ett tag in på lördagsmorgonen. Får hoppas att kroppen inte riktigt hade vant sig vid tabletterna så att det inte kommer igen. Var nog den värsta huvudvärken jag någonsin haft i alla fall. Men kvällen fortsatte bra ändå med min fina Albin!
.
På lördagen vaknade vi till alarm och jag ställde mig i duschen och sedan åkte vi med hans föräldrar till Albins faster och farbror. Där drack vi lite kaffe, Albin testade kostymer och sedan åkte vi fyra in till stan och kikade lite mer och Albin hittade en riktigt snygg kostym! Bäst att jag håller hårt i min pojkvän, annars kommer alla tjejer vara som galna efter honom ju... haha nej drev men han såg himla bra ut i alla fall! Min snygging ♥
.
Vi kom hem runt sextiden igen och då åt vi lite grillat och bara mös! Idag skulle han spela match och jag var tvungen att åka hem runt ett, kändes extra jobbigt att åka från honom idag... Får hoppas att det inte dröjer lång tid tills vi ses nästa gång!
.
Ikväll ska jag bara ta de lugnt framför en film tror jag, får se vart kvällen tar mig!
P U S S
.
Min älskling, hoppas han blir bättre, hatar att se honom såhär, love ♥



RSS 2.0