PUSS&KYSS&KRAM&ALLT

Hallåååååå, kom hem runt 6 efter en bra dag i skolan! vi slutade tidigt, runt 1-2 nån gång, då gick jag och Amalia ner på stan och kollade lite, meningen var att jag skulle köpa en tröja och en bh, dock kom jag hem med endast en bh, men den är jag jättenöjd med! den var fin... ni får se en bild också i inlägget! meeeen, jag testade en höst/vår/vinterjacka också, den var sjukt fin, satt riktigt bra, men var ändå osäker på om jag skulle köpa den, så det blev inget med det! kommer ju fleeer chanser att köpa jacka :)
.
Idag var vi lite på gymmet i skolan på idrotten, så truntar faktiskt i att träna hemma idag, har ju dessutom sån träningvärk i ben, rygg och mage sååååååå heheheheheeeeeeee, jaja!!!! När jag kom hem ringde en sööööt människa :**** alltid lika kul att prata! sen åt viiiiiiiiii, nu sitter jag framför tvn och latar mig som vanligt. Imorgon kan jag ta en buss som går 08:45 så det blir riktigt riktigt skönt! meen har inget mer att säga just nu! ha en bra kväll pusssss
.
.
den ser mycket bättre ut på och i verkligheten hehe..

:*

Blev inte bra på bild idaaaag, men nu åker jag till skolan! komemr hem sent tror jag, jag och Amalia ska gå och kika lite på staaan :*

GIMMEEEEEEEE


FALL ASLEEP WITH ME

Tänkte kanske berätta lite om min daaaag?
inte för den har varit så intressant men vad ska man ananrs skriva om hehe? Jaaa, men igår somnade jag vid ett, och jag döööör, jag fattar inte vad felet är på mig just nu! i ungefär en månads tid har jag haft sjukt svårt för att somna normal tid. Även fast jag är så trött att mina ögon verkligen svider så går de inte att somna blööö det suuuuger, någon får komma och ta hand om mig hahah :(
.
nej men gick upp vid 6 imorse, åkte till skolan som vanligt och träffade mina fina vänner, vi hade bara svenska, engelska och matte sen fick vi sluta och det var skööönt, dock fick jag vänta hos tandläkarn i typ 45 minuter i Sala efteråt men det gick bra, satt och läste massa tanttidningar hahah!! det gick bra hos tandläkarn, dom var tvugna att slipa ner mina hörntänder lite eftersom jag gnisslar mina tänder så hårt mot varandra så det hade typ blivit smååå sprickor bakom tänderna elelr vad hon nu sa, men fick min nya bettskena, vilket känns riktigt bra!
.
Igår sydde jag ju som sagt in mina svarta jeans också. det blev jättebra, nu sitter dom tight som dom gjorde när jag köpte dem! :) Snart ska jag gå och lägga mig och FÖRSÖKA sova lite tidigare... om nån timma eller så senast.

Dags för lite träning!

haha kolla mitt hår! har haft uppsatt hela dagen, därför ser det ut som det gör. och bilderna är cp hahah, men det var dom jag tog och klart man ska bjuda lite på sin fulhet!!!!!!!!!

Godnatt!

hejheeeej! har inte blivit så mycket uppdaterande idag, men va i alla fall ute och sprang ett tag, sen gick jag in och tränade lite hahah... jaja efetr det åt vi lite, seeeen somnade jag helt plöttsligt, hann ligga i sängen i en minut, sen råkade jag somna :O kan ni förstå då hur jäkla trött jag blir av dagarna i veckan, skulle säkert kunna sova igenom en hel helg om jag inte hade en mamma som väcker mig på morgonen KUUUUUUUUL :DDDDDDDDD hahah nej jag gillar min mamma ändå hahah :)
.
veckan som kommer kommer vara riktigt bra tror jag! börjar sent två dagar och slutar runt två varje dag förutom fredag, men fredag komemr öndå vara grym! får hit en riktigt go kille då som ska sova här! imorgon ska jag dock till tandläkarn, läskigt!! men ska bara hämta ut min nya bettskena.. gnisslar mina tänder när jag sover så får ont i huvet i flera adgar om jag inte använder den.. och jag har bitit sönder min nuvarandre så var där i december och tog ett nytt tryck haha bra för er att veta! :*
jaa, men ska sova nu tror jag, puss och godnatt!!
.

ny design!

Min lillasyster Julia frågade om hon fick göra om min blogg, och jag hade ju haft min gamla header så sjukt länge så jag sa att hon kunde få göra de, och jag tycker den blev bra faktiskt! så hon är värd en liten länkning och ett tack som hon bad om ;) puss pårej syrran, klick!
.
min gamla,

Söndag!

Godmorgon!
.
hoppas ni sovit bra! det har jag gjort, dock hände de massa grejer igår precis när jag skulle somna, en jävla idiot börjar igen, usch vad jag verkligen HATAR dig, snälla lämna mig och min familj ifred bara, vill inte ha något med dig att göra, fatta det nu snälla... jaja, från och med nu ska jag inte skriva mer dåligt i bloggen! vill att när ni kommer in och läser ska ni bli glada och posetiva, det blir man ju inte av folk som är sura/ledsna. Jag brukar ju inte vara det, men just vid sånna här tillfällen menar jag! Är ju faktiskt jätteglad annars och har inte mått såhär bra på riktigt länge! riktigt bra! , (A) :)
.
jaja till dom braiga sakerna igen! Idag ska jag träna som jag sa innan! men jag ska även sy in mina svarta jeans, dom har blivit för stora sååååå ah! jag gillar att sy, visste ni det eller haha? brukar ofta göra de faktisktttttttttt. eller alltså jag syr inte egna kläder eller så, men om någon tröja elelr byxa är för stora kan jag ändra lite så dom sitter bättre. mvg i syslöjd i 9an vettni hahah!! ;)
JAG ÅTERKOMMER SENARE

+

hallååååå! :) Hemma nu, fyyyy va drygt det var att åka bussarna hem, bytte i törnsjö och i heby, aldrig varit emd om att en sån lite håla som tärnsjö kan vara i så mycket liv heheheheheheeeeeeeeeeeee..... nej men fest överallt, fulla killar och tjejer och allt blööööö, blir lite rädd ju hihi :)
.
jaja hade en jättemysig dag med Albin! han har såååååå söta syskon hahahah dom ritade av mig på en ballong!!
nej men vi gjorde rätt mycket och orkar inte sitta och skriva upp allt heller, dessutom behöver ni inte veta allt om mig hahah ;) !
imorgon är de söndag och ska träna massor har jag tänkt, måste ta igen dagarna jag missat...
.
Jag kom i alla fall hem för typ 45 minuter sen, har hunnit tvätta ansiktet lite snabbt och ligger i sängen under täcket nu och är jäääätttetrött, ska väl snaaaart sova tror ja :) hoppas ni hade en bra dag för de hade jaaaaag :* puss och godnatt!!
ganska gammal bild, från hösten eller något

Åker nu!

hejdåååå, hörs väl ikväll kanskeeeee :*

GODMORGON

Har ni sovit bra? åh idag är jag glad hahaha, cp, humörsvängningar just nu alltså.. :) jaja åker mot våla 12:40 och då måste jag byta i heby, sen tärnsjö uuuuusch läskigt :O :O sen ikväll då! kommer dö haha nej men det ska bli kul att få träffa Albin i alla fall :) Just nu springer jag runt och fixar ordning mig, blev precis klar med håret, nu måste jag vänta ett tag med sminket efetrsom jag vill inte sminka mig för tidigt, då kanske de blir fult när jag kommer fram och det skulle va illlaaaaaa haha. nej men ni tjejer fattar väl säkert :) Vet att några tjejer från Våla läser min blogg hej på er ahahhah! ;) :*

neeeej men jag fyller ju år snart, om typ två veckor , precis tror ja :O :) ah men i alla fall, min mobil gick ju sönder nyss, eller skärmen i alla fall, så pappa letar efter lite mobiler till mig, verkar som han har hittat en jättebra nu! det är en sony ericsson experia, den verkar vara helt ny så den är verkligen inte som dom där små typ x10 elelr x8 eller va de är, något var de i alla fall. den kan filma och ta bilder i hd, 8 megapixlar(säger man så?), gaaaanska stor. aja, det är väl inte det viktigaste med kameran men allt som pappa förklarade för mig verkade va bra så den vill jag ha hihihi!

3-2 efter straffaaaar

sa ju att vi skulle vinna! sååå bra, :*
ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag har världens huvudvärk och ska ju som sagt till Albin i våla imorgon, myyyyysigt! vi ska se lite innebandy vid 3, sen får vi väll se vad vi göööör :)
jaja, godnatt på er! :*
(har ingen bildhehehehehhehehheeeeeeeeeeeheh)

MOROCCAN OIL

Fick bland annat den i julklapp av min fina faster och farbror. Har dock inte börjat använda den, vill inte att den ska ta slut hahah cp.. Men har hört från folk från många olika ställen, både av frisörer och andra människor, att det är nästan det bästa som finns för håret. äre någon utav er som har testat den eller? vad tycker niiiidå? haha kom på nu att jag vet inte varför jag gör det här inlägget? ganska ovärt känns de som men jaja, nu har ni nått nytt att läsa i alla fall!
,

Derby!!

Nu köööör vi! eller ja, för en timma sen började det, men nu jääääklar, vi vinner även fast vi ligger under med noll-ett hehe!

blööö

Hade en jättebra dag i skolan idag, jag och Amalia alltså haha... undra vad folk tänker hahah? jajaaaa, nu är jag hemma och känner mig typ nere blöööööh, får väl se vad som händer med det.. Ska träna lite senare, sen så imorgon ska jag till våla.................................................................................................... det blir kuuuul..
blä bild från förra helgen men lägger ut bara för att ni ska ha nått att kolla på, tråkigt annars att läsa bloggar!!

.

hejheeeej! sitter i datasalen och letar lite information om Clarioooooon, blö hahah :) slutar halv 3 så kommer hem lite senare, uppdaterar väl dåååååå

♥♥ För en mycket speciell kille ♥♥

Jag tycker om dig så sjukt mycket, du skulle bara veta. Du är bäst ♥

rosaaaa♥♥♥♥♥♥♥

täääänk, bruna ben och några sköna klackskor till den, looooove :*****
jaja, ska skryta lite nu, kommer ni ihåg att jag sa för nån vecka sen att jag skulle komma igång med träningen? det har jag gjort bra tycker jag haha! har haft träningsvärk varenda dag sen dess förutom idag, elelr jag har lite träningsvärk i ryggen, men har faktiskt inte tränat något idag elelr igår så liite fusk är det, eller hade styrketräning på idrotten men det var det enda! ska fortsätta imorgon igeeeeen! bra eller ahahh ;) (A)
jaja ska sova snart!

++++++


HallåhallåHALLÅÅÅÅÅ

Skön dag! slutade dock ganska sent igen men men, det var kul ändåååå, efetr skolan så gick vi alla och åt på cupido, åt sushi som jag skrev.. åh gott var det! sen gick nästan alla så var de bara jag, Albin och Amalia kvar, mina finaste gullisar hihihi. jaja, vi gick runt i olika butiker och kollade lite, jag hade inte tänkt köpa något, det var mest Amalia, men jag och Albin hängde på! stackars Albin, haha, tur att han hade mig som sällskap att få vara svans åt Malle... fast hittade en klänning/tunika/lång tröja, vad ska man kalla det?? den gillade jag mycket i alla fall, det enda negativa är att jag måste förmodligen vänta tills det blir varmare och ha den då... eller kanske på nån fest? heh vi får seeeeee :)
.
Imorgon har jag prov i Service och Bemötande, men orkar vekligen inte pluggaaa.... kan det mesta faktiskt så. Men jag har sovit så sjuuuuukt dåligt inatt. vaknat varje timma. På riktigt alltså. somnade om fort men ändå, vaknade hela tiden, jag var typ orolig för grejer ahhah... vaknade av att jag grät också. det är hemskt tycker jag. Man hör verkligen sig själv ligga och störtgråta även fast man sover och kan lixom inte kontrollera de haha jaja :) liteeee synd var de om mig faktiskt eftersom jag gick upp klockan 05:15!!!
.
sitter och pratar med min skööööna vän från småland också, saknar! nu ska jag snart gå och dushca, harebraaaaa pusspusssssss

PS: lägger in bild senare ikväll på klänningen jag köpte!! måste duscha först

FAIL MEN PUSS

MENADE ÄNGELHOLM HAHAHAHHA döööör, kommer skratta åt det hela natten nu ahhahahah..... :* godnaaatttt ♥

I RÖGLE hehehe

Nu har jag äntligen valt kläder, fick damp ett tag nästan hahah... det kanske vissa såg som läste min blogg, fast tog bort inlägget.. kändes lite fel, är inte så negativ egentligen ;) jaja, nu ska jag gå ner och tvätta ansiktet och sen ta de lugnt en liten stund, sen sova, ska ju som sagt upp 05:30 imorgon, illa, illa, jajaaaa! vad gör man inte... det funkar bra ;) Efter skolan ska jag med mina bästa och äta sushiii, åh efterlängtade sushi... senast jag åt de va på jullovet tror jag ojoj.. :o jaja så det ser jag fram emot imorgon extra mycket, med trevligt sällskap också hih :D förmodligen på Cupido för er som undrade! kan bli nån annan stans också, får se :)
.
HALLÅ JUSTE, har glömt helt att säga det!!! komemr ni ihåg att jag skrev ett inlägg om att leksand spela mot rögle för nån vecka sen????  jag skrev att dom är I rögle, fick reda på att Albin och Martin hade asgarvat åt det för det finns tydligen inget på kartan som heter RÖGLE åååh, gjorde bort mig hahahaha ahh.... :) de ligger typ i trelleborg elelr något, ahhah tänk om ujag har fel nu med, vad pinsamt det blir då.. jajajaaaaa
hahah får se vad som händer, har inget att skriva nu, simma lugnt :D


GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Snart får vi gäster hit eftersom mamma fyller år... hittade ingen bra bild heller på bara henne, haha snäll, nej men det får bli en nu på hela familjen från midsommar........... ;) jajaaaa, provet gick bra i alla fall. Bättre än förväntat så jag är väl nööööjd.
bara det att jag saknar en viss person massooooooor just nu... jaja hejdååååå :* 

orkarintefixamigdag

cccppp haha, kunde inte blgga igår eftersom jag plugga nästan hela tiden.. nu mot skolan för prrrooooov! torsdag = myyyyssss! heheheh

♥ I never knew that I could feel this way +


The Smurfs

Såg nyss den här filmen, såååå mysiga dom är alltså haha, man sitter och typ ler under hela filmen, jajaaaa, orkade träna idag också, bra va! Resten av kvällen kommer jag nog bara ta det lugnt SOM VANLIGT, sånna här lugna helger jag haft nu i några veckor brukar jag aldrig ha, tröttnar snart ju, fast lite skönt är det också såklart.
Imorgon är de skola som sagt... ska försöka få med nån på stan och kika lite kanske efteråt. PUSS

How can you miss someone this much




Du är så jva snyyyggggg!


Söndag!

ööööh orkar inte tänka på att det är skola imorgon, meeeenmen... idag ska jag bara ha en vanlig "söndagsdag", ska ut och springa lite senare så jag hinner äta frukost. Sen duschaaaa, och plugga måste jag göra, vi har prov på tisdag i besöksnärningen, då ska vi kunna massa olika förkortningar på olika organisationer och kunna förklara vad dom gör och står för, även typ olika yrkesroller inom turism och bla bla bla blaaaaaa, sånna grejer..... det blir min dag tror jag. bra liv hahah ne.
.
:********

Myser med min prins

Där har han det bra, på mitt rosa överkast...


Jeans " PRIMARK

hääär är jeansen om någon ville se hahah!
tänk själva, till nån inte så jäätttteeeevarm sommarkväll till höga klackisar, uuuunderbaaart, inte riktigt såna jeans man kan använda nu under vintern haha :) jaja! ha en bra kvällll :* :*

Bra dag!

Albin åkte precis hem, buuhuuuuuuuuu, han kunde gärna fått stanna längre haha, nej men han är go han :) Hade en riktigt bra dag med han även fast vi kanske inte kom på sååå mycket att göra, mycket att prata om hade vi i alla fall. Jaja, tänkte på en grej, saknar nyår såååå mycket så jag dör! (dör mycket just nu i alla inlägg, vet) alla fina trevliga tjejer och grabbbsssss, vi måååååste göra om det snart!!!
.
Igår när jag städade rummet hittade jag ÄNTLIGEN mina vita jeans ååååh vad jag saknat dem! Köpte dom på Primark i England och blev ett av mina favoritjeans att ha på sommaren efteråt. Jag hann använda dom en gång när jag kom hem därifrån. Sen försvann dom, helt plötsligt bara, letade och letade överallt trodde jag.. men slutade sen för orkade inte bry mig mer, trodde någon hade tagit dom hahah, (men nu när jag tänker efter, vem i ******* skulle gå in i mitt rum och ta ett par jeans hehe?) Men nu hittade jag dom i alla fall! överlycklig! dom låg i min gaderob där jag har shorts och kjolar hahah cp... ska visa er snart!
.
Jajaaaa, kolla det ser ut som den bilden är från i somras eller något, linne och så... haha, meeeen, den är faktiskt tagen idaaaag i det kalla vädret hihihi :) bra att vetaa.

Thereseeeeeeeeeeeee.


Godmorgon!

Lördag, skööönt! Nu fram till två gäller det städning och fixa ordning sig, sen får ja besök av en skön människa, som sagt i tidigare inlägg hehe.
pusssssssssssssssssssssssssssss, vet att ni sett den här bilden tidigare meeen, har verkligen inga nya bilder..

+

Men godnaaaatt

IF I SAID I WANT YOUR BODY NOW, WOULD YOU HOLD IT AGAINST ME?


FREDAG

HEJ!!!!
så skönt med fredaaaag så jag döööör :D glad hihi! längtar till imorgooooooooon också juu :) Idag slutade jag sent i skolan, halv 4 som vanligt... fast var ändå en skön dag :) kul också, nu har jag precis ätit Fajitas with thaaa family, riktigt gott, och ska alldeless strax börja städa rummet... Hoppas ni har en fortsatt mysig fredagskväll hihi :*
några bilder från skolan för några dagar sen!

AH

wooh, såg att Taylor Lautner fyller samma datum som mig hihihi ♥

Du är så braaaa!

I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world
-"I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is now you're in the world"

weight training makes you sexy. genetically, we build muscles differently than men. don't fear the weights

Nu jäklar, nu har jag tröttnat på min kropp, jag ska börja träna. måste ta tag i det någon gång så varför inte nu? och jag ska göra det på ett ordentligt sett också, jag har lärt mig av mina misstag rättare sagt.
.
JAJA, vi får se hur det går, haaaaaaatar att träna själv bara, kanske ska skaffa mig en träningkompis dååå! Nu när jag skriver det här så kommer ju folk förvänta sig att jag ska komma igång också, då kan jag ju inte bara stunta i det, då blir det bara pinsamt om jag misslyckas, fast kanske ska säga då att jag KANSKE misslyckas hahah... så tro inte förmycket! ska försöka i alla fall...
.
Och om det är någon som vill berätta hur man ska träna för att få det riktigt bra kom gärna med förslag för jag suuuuger på detta hahah. bra självförtroende när det gäller träning??? nej.
.
Och nu menar jag inte världens muskelbyggare, inte ens på nära håll, wish me luck
:D :*


20120119

Godmorgon! uppdaterade inget igår för orkade verkligen inte, det är bara vissa perioder jag orkar blogga. Det borde ni som följt min blogg ett tag veta!
Jaja, idag när jag vaknade kände jag mig helt död, huvudet snurrade och var stressad heeeela morgonen, så jag gick inte till skolan idag, mådde så dåligt.. illa av mig, borde gå, men jag brukar alltid gå till skolan annars så, det var bara idag, ska gå imorgondååå :)
vad ska jag skriva om då, på lördag kommer Albin hit så det ska bli kuuul, imorgon får jag väl städa och så haha!
Juste, imorse klämde jag handen i dörren, gjorde sååååååååååå ont att jag dog, började blöda lite också, fast blev gladare igen efter en minut haha.
hoppas ni har en bra daaaag :)
en bild från midsommar förra året med min syster juliaaa, inte den finaste bilden kanske , men den bjuder jag påå haha

Saknar och längtar...

...efter att bara slänga på sig dessa "lätta" kläder, inte oroa sig för något, vara ute i solen med vänner, AAH SOMMAR KOM!

Sommar♥♥♥♥♥♥

Nu i framtiden kommer de säkert bli mycket inlägg om att jag vill ha sommar NU, men de får ni räkna med och acceptera ;)

RÖGLE vs LEKSAND

Jag blir sååå flummig när jag inte gör något, så tog lite bilder, dock inte dom vackraste hehe! ganska onödigt inlägg men jaaa.... :) vad ska jag skriva dåå! eh JA,
.
Leksand är i Rögle just nu och ska köra mot dom klockan 19:00, så det gäller att hålla på LIF nu hörrni! Dom ligger ju tyvärr bara 3a i serien nu, men ändå så har dom tio poäng mer än Rögle som ligger femma, så detta tar dom lätt tror jag! kan ju komma med lite updates i det här inlägget under bilderna! så håll utkik om ni vill va lite uppdaterade...
UPDATE: 1-4 tiiiilllllll LEKSAND, inte förvånad men så jäääääkla skönt!

Hemma

Äntligen hemma från en trög dag i skolan även fast det är våran kortaste dag, men det var nog bara lite extra jobbigt eftersom jag somnade runt två inatt och jag är iiiiinte van vid det! jaja, sånt är livet ibland ;)
Ikväll ska jag nog bara ta de lugnt och ätaaaa haha, inte ätit på hela dagen, så är skapligt hungrig nu.
Har ingen aning om vad jag ska skriva om, så det får bli det här korta!
pussddååååcpbild

ilikemusic

åh saknar sommaaaaar, får ju paniiiiik! Och det blir inte liiiiite bättre av att Albin får mig att längta mer också, ååh, haha gick och prata om hur de skulle va å ha sommar nu... nej han är go han! :) men ville visa en bra låt med sommarmusikvideo! kanske liiiite för mycket tjejer hehe :o
godnatt :*

Naglaaaaar!

Ville bara ta en bild på mina naglar imorse innan jag åkte, dock ser jag nu att jag hade bara tagit en bild och det var denna, det är en oseriös bild där jag putar med läpparna som bara den, men men, haha det är naglarna ni ska fokusera på hahahehe! :)

I'm gonna love you like I've never been hurt before, I'm gonna love you like I'm indestructible.


Mot Uppsala

... för fika med myyyyysigaste människorna Amalia, Albin och Martin :****

seriously, it's like the best feeling ever

Några planer jag har, vissa utslitna byxor kan man ju alltid göra om till shorts eller några utslitna shorst kan man bara fixa om lite, oooooch, jag har tyg hemma, jag har symasin hemma, jag har nitar hemma, så har bestämt att till sommaren ska jag fixa ordning några shorts på något liknande sätt, har inte riktigt bestämt mig för hur nitarna ska sitta, men något liknande utav dessa snyggisar.
.

Aristocats

sååå bra var filmen, är bara fööör mätt just nu, kunde äta ca. 3 chips innan jag inte orka mer.. jaja, mer till imogon hihihi!

Fastnade för...

HOFFMAESTRO ikväll! lyssnade mycket på de förut men nu ikväll skulle ja bara lyssna lite så fastnade ja igen, riktigt bra juuu :)
.
.


underbara fredag!

Hallååå :)
Äntligen Fredag! så skönt.. idag blir de att äta vääärldens godaste mat typ och chips med dipp lite senare framför tvn eller nån film kanske, chips och dipp blir de garanterat i alla fall :) !
I förrgår var jag med Olivia på stan och kikade lite, har ju haft ångest för jag inte handlat något.. eller jo, jag har handlat småsaker, typ smycken, smink och sånt, men inga kläder alls, därför blir de lite konstigt, :) jaja, jag hittade ett litet linne på Gina i alla fall, inte ofta man hittar så mycket på mellansagsrean/rean faktiskt, det är ju de som inte är på rean som oftast är fina grejer.. lägger ut en bild på det i alla fall, hade det på mig idag i skolan!
bilden blev kanske inte den bästa men... :D

LYCKA TILL♥

Ska snaaaart gå och lägga mig i sängen, skola imorgon också ju, vill inte va för död av trötthet :) tjuvstartade med en chipspåse redan idag, illa av mig, emn vad så sugen, tur nog åt jag inte upp hela, halva kvar till imorgon, sen ska jag gå och smaska av mamma och pappas också hihi! med dipp också såklart. meeen, ville bara önska en viss person lycka till igen på de han ska göra imorgon, och de kommer säkert gå jättebraaa! :) får se om du läser detta haha, men du fattar nog när du läser! :* :* :*
.
den här första veckan i skolan har väl varit helt okej, kul att träffa alla vänner igen, kika på stan efter skolan och alla galet vi gör, dock försov jag mig imorse, bussen går 7 från stationen och brukar gå upp 05:40, men idag vaknar jag 5 över halv 7, panik? JA, men men, bra gjorde jag det i alla fall för jag hann! ;)
.
Imorgon blir en slappdag, får se vad som händer på lördag, orkar i alla fall inte till folkan igen för det var såå tråkigt sist usch :( något hittar jag väl på! Söndag är väl en dag att se fram emot för då träffar man riktigt sköna människor, det gillas :D
meeen godnatt :*♥
Saknar sommaren så oerhört mycket!...
jag och min finaste Hanan från göteborg, saaaaknar dig hjärtat!

HAHA söta!

åååh gud hahaha va söööt! ligger och gråter samtidigt som jag skratta hahha så gulligt... gillar inte justin biebers låtar alls egentligen, men såg den här videon och då ville jag se, älskar att se andra glada hahaha, SÖÖÖÖÖTA

just nuuuu

hmm, jaaaa..

komkomkomkomkom

dör, vill någon komma med chips till mig eller???

i wanna be the girl he gives his hoodie to wear & cuddles up next to when it's cold, he'll be the one who comes up behind me, wraps his arms around my waist, catches me off guard & whispers you look beautiful.


SKAR MIG!! :(

och nej, jag duschade inte i handfatet hahah, ifall någon konstig skulle tro de, ;) :)
men det svideeer :(
fast plåstrade och tog hand om mig efeteråt :) !

+♥+


+ Godmorgon!

Blir att städa massa idag, ska nog föröka göra om lite på rummet kanske? vi får seee, nu vet ni det hahah ;)
.
Men ni ska bara veta hur mycket jag vill ha sommar just nu! orkar inte med denna kommer-snö-i-en-minut-åker-bort-efter-två. Men jag var ju i alla fall och kollade lite i gränby igår, hittade INGET och det är katastrof. Så hade väl ångest typ hela dagen när jag kom hem. Satt och kollade runt på internet efter lite kläder och skor och hittade väl lite fina grejer. Dock var de från USA, och jag är gaaaanska osäker på att beställa därifrån, vet att det är ok att klicka hem från England och så, men om man betäller från USA, kommer man va tvungen att betala genom tullen och allting då eller? är det någon som vet får ni gääärna höra av er och berätta, skulle vara jättejättesnällt! :)
.
lägger ut en bild från en mysig sommarkväll i England med en kompis ;*

Before i die

och det här är bara en liten del av allt.

Mot gränbyyyy!

Hinner inte ändra färg eller något så det ser bättre ut, meeeen hejdåååå ;*

20120109

Idag ska jag till Gränby och shoppa med min fina kusin :*
Sitter just nu och äter frukost, har plåster på mitt högra pekfinger också, mitt nagelband gick upp och jag drog i det, såååå ont!

Elevator

Bra dag idag! orkar inte skriva något, gråtit till lejonkungen två gånger idag. men ska lägga ut en bra låt nu!

Åker nu!

hejdåååå :*

nyduchad nyfönad nyborstad

Sitter i min sköna morgonrock/badrock(?) nyduschad, fyfönad och borstar igenom håret! Vi har nämligen blivit bortbjudna ikväll av några kära vänner, så vi ska ta taxi hem ikväll och så! tog bilder igår på allt(!) jag åt igårkväll, dock kom det aldrig ut på bloggen, får se om det gör de idag, bara kanske.
.
Nu ska jag förtsätta fixa iordning mig och lyssna på älskade Avicii, som jag inte visste vem det var innan nyår, hehe, alltså jag har hört hans låtar tusen gånger, dock visste jag inte vem som sjöng, men nu vet jag, soooo loooong



tjusiga bilder, mot plattången!

Your life, your voice your reason to be


Shut the door, turn the light off+

nya örhängen!
nytt halsband!

+i want to be your favourite hello, and your hardest goodbye+

kom precis hem från fotbollen och stan, det är sjukt tråkigt att kolla på fotboll, vilket säkert alla vet att jag tycker vid det här laget, men det var helt okej ändå hihi! så två matcher som min syster spelade, dom vann båda så det var bra! precis när min syster sprang mot målet och var påväg att göra mål så fick jag typ världen panik och ropade som en man hahahah :$
.
jaja, jag och min syster gick ner på stan mellan matcherna och kollade lite, fick lite smycken med mig hem, ett halsband och ett par örhängen. Sen skuulle vi gå och äta thai men då var de stängt, fast det gör inte så mycket, mamma skulle göra något gott med lax ikväll mmmm ;)
om ni går in på min blogg om 30-60 minuter kommer bilder upp på vad jag köpte!

Onsdaaaag!

Heeej, mamma väckte mig tidigt idag igen fast somnade om så jag kommer väl förmodligen inte kunna sova inatt heller, men men nu är det som det är! Jag ska strax hoppa in i duschen och sen börja fixa iordning mig, min syster ska spela julcuppen idag så ska ta mig dit med min syster Louise för att se någon match... Innan ska ska jag försöka ta lite egosar som jag kan lägga in på bloggen för jag själv gillar inte att läsa bloggar som inte lägger ut bilder, det blir så tråkit då ju? så då ska ju inte jag komma och göra samma sak, så måste alltså ta lite bilder :)
.
Nu på morgonen har jag kollat på extreme home makeover elelr va det heter, det är ju så bra? Tyvärr sitter man typ och gråter under hela programmet för man blir så glad för deras skull ju! Det var en liten tjej i familjen som fick uppleva sin dröm bland annat, Hon fick träffa Aschley Tisdale, hon kom hem till deras nya hus, hejade på sitt fan och hjälpte till och med att bygga huset. Jag skulle dö och vara världens lyckligste om Britney gjorde det ju!? jag har ju haft mina bästa stunder bland annat när jag varit på hennes konserter, tänk om jag skulle få prata emd henne!? Det är en dröm ska ni veta... haha! :)
.
Men ja, ska väl duscha nu, ha det så bra, PUSS!
En månad gammal bild kanske?

Tisdag!

Godmorgon på er!
Gick upp tidigare än vad jag brukar idag, måste vända tillbaka dygnet, dock kunde jag inte sova igår så gick och la mig runt 2? eller jag SOMNADE då rättare sagt, gick ju och la mig kanske vi 12 halv 1? jaja nu är jag vaknen i alla fall och är trött!
.
nu är det den 3e januari och det känns jättebra :)! la ju upp ett inlägg om att man ska le och vara glad och så känner jag mig! mår så bra jag vill, sen gör det ju inget om man mår bättre ibland och om man har ångest i någon timma, det är ju bara tillfälligt då!
.
Meeeen, vet ni, på dessa dagar under 2012 har jag endast ätit ett par mackor med skagenröra på, ett par köttbullar med en halv potatis och 3 småååå bitar ev en kycklinggryta. det kanske låter mycket haha? jaja det är inte mycket för mig i alla fall! så idag ska jag försöka smocka i mig en halv pizza! ska dela med syrran eftersom jag aldrig orkar en hel :) men det ser jag fram emot haha en fet pizza!
.
Justja vetni! jag drömde om primark inatt........ att jag och louise gick runt där som galningar och bara plockade plockade och plockade kläder, tappade bort varandra precis som vi gjorde i somras... jag MÅSTE tillbaka snart alltså, ska övertala mamma att få åka till England i sommar haha, men vi får se hur det blir med det! ska ju lixom till Menorca i Juni så... Nu ska jag vara tyst och sluta skriva så det inte blir så mycket haha :)
ni ska ju såklart få en bild på mig också men det får bli en gammal eftersom jag har inga nya nästan...
ja men tjusigt hahah!

Smile all the time!

smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile!

Top of the Pops

andra dagen på 2012, hörde att det inte är detta år vi ska gå under? dom hade räknat fel igen, nu är det typ 2017 elelr nått sånt!? blir så trött på att gå under hela tiden... MEN JAG HADE SÅ JäKLA KUL PÅ NYÅR SÅ DE FINNS INTE! vi va hemma hos martin hela kvällen sen lite innan 12 drog vi till nån Viktor men de va fullproppat där så vi gick tillbaka till martin senn gick vi till Lunda och fick en nyårskyss och kolla på raketer, tyvärr va de några fulla som hällde öl på alla så fick de i håret, haha men det var kul ändå! sen fortsatte kvällen.. :)
.
Jag gick i alla fall nyss in på en blogg och fick syn på denna låt och den e ju grym! britney gör hela låten verkligen, lyssna!

RSS 2.0