Uncontrollably

Lately I been stuck imagining
What I wanna do and what I really think,
Time to blow out
Be a little inappropriate
'Cause I know that everybody's thinkin' it
When the lights out
Lately I been stuck imagining
What I wanna do and what I really think,
Time to blow out
Be a little inappropriate
'Cause I know that everybody's thinkin' it
When the lights out

Schindler's List

Ska se denna ikväll, jag som älskade att ha SO i skolan, vart helt insatt i Andra världskriget och är de än. Har sett många filmer som handlar om det, men aldrig denna, så det blir ikväll!

Underbart!

åååå, Ice Age 4 kommer ut 2012! underbart ju, haha, så jävla söt.
-USA tröjan

När vi kom fram till Uppsala igår träffade jag Vincent, vi gick in på Gina och såg denna, loooove it! är verkligen kär haha.
.

Öregrund

Hmm, även fast jag aaaaldrig uppdaterar (alltid varit sämst på det) så verkar i alla fall några inte tappat hoppet haha! har några besökare per dag i alla fall, och det är ca 100 gånger så mycket som jag själv är inne på min blogg sååå....
jaja, ville uppdatera nu i alla fall :) förmodligen blir det även lite mer idag också eftersom jag är ledig idag. Som alla andra också har gjort har jag också börjat skolan nu. Jag har hamnat i världens bästa klass och linje, har träffat sötaste personerna också. Det är en anledning till att jag inte är så aktiv på bloggen. I alla fall, jag är ledig idag för vi åkte på en jättemysig studieresa till Öregrund i onsdags och kom hem sent igår. Vi bodde på ett fint vandrarhem och besökte många olika ställen.
.
Först kom vi till Östhammar och gick runt och kollade lite där hur det såg ut och besökte även en turistbrå där en tjej berättade lite om turistnäringen, hur allt inom turism fungerade och så tips om hur man får en turistbyrå att bli en turistbyrå! Därefter åkte vi vidare till Öregrund och gick på studiebesök på olika hotell m.m. senare på kvällen gick vi bara en liiiten bit för att komma till hamnen och åt på en jättemysig restaurang där, gick en promenad på klipporna och såg på solnedgången, kvällen fortsatte like roligt och mysigt, men det orkar jag inte berätta om.
.
Vaknade morgonen därpå och åt frukost med kära klassen. Lyssnade på ägaren av vandrarhemmet och åkte vidare mot Gimo, och vad finns där? JO, bland annat en herrgård. Byggdes på 1700-talet och då var rummen lite annorlundare mot idag. tex konferensrummet hade innan varit stallet för dem fina hästarna och så! Vi fick äta en jättefin lunchbuffé och fick en vandring i hela huset, från vinkällaren - till sviten. Efter detta gick vi vidare bara några meter så kom vi till ett muséum som visade både hantverk och jättestora, hm, ja vad ska man säga, både disneyfigurer, politiker och andra filurer, haha.
Men nu får ni fortsätta se på bilderna och låta dem tala för allt jag inte nämt!
Fotografen är min fina vän Elin!
.
Update: Ni som undrar vad jag går för linje så är det Hotell och Turism (HT)
En del av klassen, alla som var där, sedan finns det vissa som inte brukar komma.
Jag, Martin och Olivia
snygging Olivia!
Restaurangen. Dock satt vi inne och åt!
Dukningen på Herrgården
Jag med massa mat haha!
Detta var helt sjukt att se i verkligheten.
Alla de här dräkterna som kommer nu, brukar folk gå omrking i.
Jag pussar USAMA BIN LADEN HAHAA
Sötaste Denise och jag vid "Odjuret" haha!

RSS 2.0