Mot Arlanda!

Tjena alla! åker mot arlanda om någon timme nu, åå, ni fattar inte vilken känsla jag har, är grymt nervös blandat med "so exited" haha, kan inte säga på något annat sätt... aja, känns bra i alla fall, kommer bara sakna så många här! flyget går 15:25 , så tänk på mig då, nejdå haha :)
.
Såhär ser jag ut, ångest med bältet bara, eftersom jag måste ta av mig det vid säkerhetskontrollen, men jag är nog inte den enda som får göra det. Det går nog bra :)

Sådär ja :)

Nu har jag fixat en design, vet dock inte riktitg om jag är klar än. Men jag låter det vara såhär under tiden jag är i England :)
Hope you like it...
berättade ju att jag låg ute i solen tidigare idag, tog lite bilder bara för att, vet inte riktigt om jag vart brunare, inget som jag märkte iaf, dock så blev min syster heeelt solbränd, alltså för det mesta röd, men det går väl över till brun, liiiite avis , fast jag var ändå brunare än henne innan haha! kanske därför hon hade lättare för att bli lite bränd :)

Testar igen!

Hallå allihoppa, eller ingen ? haha, nya blogg igen, kommer väl inte bli någon förbättring mot mina förra bloggar men idag känns det kul att ha en blogg. Speciellt känns det bra eftersom jag åker till England imorgon och då har man bilder att lägga upp och något att skriva om. Så det känns bra.
Tänkte börja med en ny design / header nu , och förhoppningsvis kommer den upp ikväll.
Har legat vid Skugganbadet med syrran tills nu, och hoppas på att brännan kommer tillbaka från Turkiet. Dock ligger jag ute i solen nu med, lite svårt att se skärmen på datan då bara...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0