English friends

I think everybody knows that i was in England a week ago, and i got a lot of new friends who can't understand Swedish, so i do this for you, hihi (a) Maybe you'll think i'm a bit retard because almost everybody know about this, but i just want to be nice to you, so if you dont understand my Swedish posts, you can visit this site and translate to your language! nice of me to think about you, i knoooow haha ;)
xx!
haha funny picture! and just because i want you to have a good time, i "give" you 2 of them so you can laugh double times ;)

.

You put it down like New York City
I never sleep
Wild like Los Angeles
My fantasy
Hotter than Miami
I feel the heat
Ohh Miss international love
You put it down like New York City, I never sleep, Wild like Los Angeles, My fantasy, Hotter than Miami, I feel the heat, Miss international love

måste visa mitt snygga örhänge från England, love it!


Harry

Min fina kanin, var iväg till v:ås ett tag idag för Louise skulle köpa longboard. och det gjorde hon, liiiite avis kanske, inte för jag vill ha en, det såg så coolt ut bara när hon gick runt där med den haha ^^ i alla fall, sen så åkte vi till ett hus i Kumla, där dom har en stooor kaninuppfödning, under hela våren och sommaren har jag letat efter en fransk vädurskanin, dem hade inte fått några ungar innan vi åkte till England, men idag så! Är överglad haha, han är sååå fin, ca 9 veckor gammal, grå och vit och jättesnäll, kan till och med ha honom lös på våran gräsmatta, låter han springa runt där, när jag kollar såklart. Nu kanske ni tror jag är galen, men det är faktiskt en sån ras man kan ha lös, en föfrdel är ju att vi bor en bit utan för "stan" så det är inga stora vägar i närheten. :)
ni kommer säkert få se bättre och större bilder på honom i framtiden men, aja :)

bra dagar!

tjatjaaa
.
.
Sitter och myser i min säng nu, jag försökte uppdatera bloggen från mobilen igår, eftersom jag inte var hemma, men internet strulade och massa. Sååå jag berättar lite om min speciella dag nu!
Jag var då i Uppsala igår, vi åkte hem till min pojkväns familj och fikade, bestämde även att jag ska följa med dem på kryssning den 3:e , så glaaad! :D sen åkte vi in till stan, tjocka som vi är, käkade vi på Subway, min favvis hihi. Vi delade på en sån där lång, sen gick vi och köpte chips och godis och dricka (hahaha) och gick på Harry Potter, ååå BÄSTA filmen, men så sorglig ju, jag komemr ihåg första filmen och hur jag har följt varenda film, nu är de bara slut :( Men den var riktigt bra! Nu ska jag börja läsa böckerna tror jag faktiskt.
.
Nu väntar jag bara på att Twilight, Breaking Dawn, ska släppas. Jag och min familj har haft ett litet twilight-maraton de senaste 3 kvällarna. mamma å pappa har ju inte sett filmerna än, så jag passar på å kolla med dom för de är så bra!
.
Vad jag gjort idag lite kortfattat är väl att ha tagit runt 200 egobilder (bara för jag tycker det är kul) sen så kom några hit, som alla i min familj känner, mycket mycket trevligt :) kul att se dom igen! vi åt , fakade och pratade en massa å så, ja :) ikväll ska vi kolla på fortsättningen av eclipse haha! ha en fin kväll :)
på bussen påväg till uppsala igår kom jag på att jag glömde min kamera!? Så ja, det får helt enkelt bli en utav egisarna jag tog idag, forry for that guys ;) tänker på det till nästa gång :)

England 2011 #1 !

Här inne bodde jag, Hanan och Louise. skulle kunna åka dit bara för att shoppa, TA DET TILL SVERIGEEEEEEE!
Inne på Hamton's. detta är Anton och ni kan ju gissa vilken uppmärksamhet han fick för att göra det här, helt sjukt, om han var på stranden och gjorde såhär, då ville alla komma fram och ta bilder på han..
Längst fram i dubbeldäckaren hahah ^^
Me and sister,
på stranden
3 utav alla 1000 killar vi träffade där, haha, de var från England, vilket var sällan man kunde "hitta", Bournemouth är ett riktigt turistställe och studeringsställe.
mina underbara Norskar!
Här sov jag, vi hade världens underbaraste värdfamilj, kunde inte fått bättre. Jag o Louise sov i samma rum som en ryss, Lidia, i det andra rummet sov 2 Spanjoror, som snodde min sminkborttagning haha, för att vara lite mild i mina ord så gillade jag dem inte. Vi började bråka med dem på bussen också för vi satt och snackade med "deras" killar. Avensjuka som fan antar jag.
Jag och smålänningen :) <3
Beachvolleyboll!
tjatja bloggen! dagens outfit hahah
Underbaraste Svenskar <3
Så rolig hahahahh
söta Amanda o Stella o ja :)
Nu orkar jag inte lägga ut fler, jag har inte ens kommit halvvägs av alla händelser, dessutom har jag 100 bilder av en grej vi gjort så de är gaaanska jobbigt, men fler bilder kommer såklart :)

hemma nu

hallå! Kom hem i tisdags, Har haft riktigt underbara veckor med underbara personer. Helt sjukt att man kan festa sig vid personer på bara 3 veckor.
Jag har en hel del bilder och en hel del nya kläder. sååååå, jag håller på och städar mitt rum nu, bilder från resan komemr upp på fb ikväll, sen får vi se när de kommer upp här.
.
Just nu, liten bild för jag ser lite störd ut hahah

RSS 2.0