Grillmys hos Martin!

I torsdags var jag iväg med min fina pojkvän till min fina vän Martin för lite grill och mys och allt sådant! Hade en bra kväll även fast det var en aning dött ett tag, stämningen livades upp ganska snabbt igen efter ett tag! Trivs jäkligt bra med mina fina killar i Våla.
 
Förövrigt åkte jag dit i tisdags och stannade kvar tills igår. Önska jag kunde vara där liiiite längre, meeen man måste ju ha annat för sig också. I stort sett varenda kväll satt vi på Martins altan och killarna lärde mig spela poker, är grym! Haha nej gud, verkligen inte men det var riktigt kul i alla fall med riktigt mysigt sällskap. Får hoppas på att det inte var sista kvällarna på detta kalla sommarlov. Nu ska jag lägga mig med lite chips och kanske glo en film, pusss och njut av bilderna! :* :* :* :* 
 
 
 
 
min lilla djurgårdare
Min snygga Albin
Martin och Marcus
Gulliga Mackorna! :* 
Moiiiioioioio
Berliiiiin! 
Albin och Marcus hahahah
André och Robin!
 
Bara en liten del av vad vi gjorde den kvällen, killarna fick ju för sig massa grejer lite senare men det är nog privat hahahahah! pusspåergoungar
 

Watch my new watch

Här är då alltså min stora kärlek! Jag ääääälskar den! Gillar alla fina små detaljer och det lilla tjejiga i den, haha ♥ Jag och min klocka, kommer känna mig naken utan den från och med nu!
 
Så kortfattat är jag nöjd! Ångrar mig inte hittils ;) 
 
 

Imperfection is beauty, madness is genious, and it's better to be absolutely ridicolous than absolutely boring.

Hejheeeej! 
 
Imorse åkte jag och mamma ner till stan för att kolla lite, jag skrev ju tidigare att jag ville ha en klocka, och så blev det, var väldigt osäker innan men när jag såg den och testade den fick jag en ny kärlek. Jag älskar min nya klocka hihi! Jag visar bild på den senare eftersom det inte är någon utav dem som jag la ut tidigare. Jag köpte även ett nytt halsband som man kan ha till lite allt möjligt. Ett lång med en stor uggla på blev det haha. 
 
När vi var klara på stan så åkte jag till mormor och klippte gräs i regnet. Har nog aldrig gillat regn så mycket som jag gjorde då, det var asskönt haha. Dock när jag satte mig på cykeln för att cykla hem började åskan och blixtrarna kom bara några få sekunder sefteråt, jag stod bokstavligt talat och skrek för mig själv, var så jäkla rädd haha. 
 
Nu är jag hemma i alla fall, har ätit och tänkte föröka göra en ny header eller något. Får se! Ska försöka i alla fall, sen måste jag packa också eftersom jag och min familj åker till vårat sommarställe imorgon eller vad man ska kalla det, i Norrland haha! Men otroligt nog ska det vara finare väder där än i Sala i alla fall. 
 
slänger in lite "theboyswhorandombilder"
391730_222865984447266_647712200_n_large
388693_221882227878975_1374062242_n_large
388705_220949231305608_2083971902_n_large
299885_220533808013817_1533283038_n_large
302363_219723328094865_2003119247_n_large
321564_219276134806251_764094389_n_large
 

Senaste inköpen!

Det här blev den enda bra bilden på tröjan så ni får se den såhär, tillsammans med mina nya shorts! Gillar båda starkt! Både på rea dessutom, kan ju inte bli bättre ;) haha
 
Och här kunde jag inte bestämma mig för vilken som blev bäst, så lägger ut båda bilderna haha....
 
Ny ring och nytt smycke till naveln! 
 

Byrå/garderob

I lördags innan Albin kom hem tillmig var jag och min familj iväg till Västerås och handlade lite, jag fick bland annat en ny garderob, eller jag, det är byråer som vi har satt ihop där jag kan ha mina kläder, går inte att ha en ordentlig garderob i mitt rum eftersom jag har snetak eller vad man kallar det. Jag fick ialla fallplats med mina kläder mer ordentligt nu, har dock lite kläder på nedervåningen men det är klänningar och tunikor och så. Så det jag använder mest kan jag ha här uppe nu, perfekt! Jätteskönt och det blev så fräsht nu också, alla mina möbler matchar varndra nu och det ser stilrent ut eller vad man ska säga.
 
Jag köpte även ramen som står på byrån så där ska jag ta ut dem nuvarande bilderna och sätta in mina egna, dem fina ljusen köpte jag också, är jättenöjd! Jag var även in på JC med min familj och kollade lite, jag har inte handlat kläder där på år och dagar så det var ju lite kul att jag hittde något där, det kommer nog bli min favorittröja nu, haha. Den är stickad och har en dragkedja i ryggen, randig blå och vit, riktigt fin, har dock ingen bild på den. Får väl se om jag orkar ta någon någon gång. 
 
 

if you plan on being the one, listen to my instructions

Det här är det jag lyssnar på just nu, står på repeat kan man väl säga! Min älskade Akon har kommit igång igen, looooveit! Känner att den här låten kommer få minnen att upprepas från sommaren 2012 även fast det kanske inte hänt så mycket än riktigt... Jaja, ville bara dela med mig lite från hetingen! puss
 

love me like money, love me like cars, love me babe, love me babe wherever you are, love me all close, love me from afar, love me babe, love me babe wherever you are, hold me like diamonds and treat me like a star, love me babe, love me babe wherever you are.

Regnar ordentligt ute nu alltså! Det har trots allt till min förvåning varit fint väder här i storstaden Sala! Om man nu vill kalla det det... Dock har jag varit aldeless för uttråkad för att orka göra något speciellt, jag har fixat lite grejer här hemma, varit och handlat och chillerillat lite. Jag var iväg till en liten butik här i Sala för jag var lite sugen på choklad . Dom har nämligen ett samarbeta med Aftonbladet och det gör så att allt i hans butik är sjuuukt billigt! Jag köpte en påse lösgodis för fyra kronor, och då var det inte jättelite godis, allt kostade 1,90/hg(!?) Så det blev ju lite i alla fall, sen så en chokladkaka, marabou 200g kostade fem kronor och ett tuggummipaket för två kronor och allt tillsammans blev elva kronor! Lixom jag hade fått en chokladkaka för 20, så fick jag allt det! Blir dock en utmaning att äta upp allt också... har ju godis för ett helt år nu! 
 
Men nu ska jag inte prata mer om deeet! Ikväll när jag satt och kollade på Lotta på lisseberg med mamma och pappa så fastnade jag för en reklam från Ur&Penn och jag blev sjuuukt sugen på att köpa en fin klocka! Jag vill verkligen ha en fin klocka nu. En silvrig med lite mina detaljer, dessutom är det 70% på alla! Sjukt bra ju! Så jag tog mig direkt in på deras hemsida och fastande för några. Märket är Regal, inget speciellt kanske, men jag bryr mig helt ärligt talat inte om vad det är för märke eller om det ens är något, bara den är fin så! Lägger ut en bild på var och en, sen får vi väl se vad det leder till. 
 
Imorgon ska jag vara barnvakt åt min kusins son Matias, Myyyysigt! Han är ju vääärldens sötaste unge! Om jag får barn nån gång i framtiden ska han vara precis som honom! gullunge 

Om jag kunde drömma

Bloggar för tredje gången idag, duktigt av mig. Men jag har verkligen suuupertråkigt, jag är sjukt trött och seg, men det känns ändå skönt idag.
 
Har i alla fall inte åkt till mormor och klippt något gräs inte, får bli imorgon, har legat i mammas och pappas säng och påbörjat en ny bok. Har inte orkat sedan jag läste klart alla HarryPotter böcker, men nu börjar jag på Twilightböckerna! Har redan fastnat, riktigt bra bok! Bra tidsfördriv också. 
 
I alla fall så har jag även suttit och kollat på resor för mig och min familj till England i några dagar bara! Typ under höstlovet var mitt förslag, för jag får panikångest snart, jag vill verkligen tillbaka till London, Bournemoth och alla sköna människor! Dock lär det ta ett tag innan jag kan få mamma och pappa att vilja betala en till resa så tätt inpå våran förra, vi var ju lixom utomlands för bara två veckor sedan. Kan ju hoppas i alla fall! 
 
Har sjuuukt ont i magen idag också! haha nej nmu ska jag fortsätta läsa, puss
 
lägger upp lite bilder från den 11 februariiiiii 

Nu vill jag gråta

buhuuuhuitrjhygurye nu vill jag bo inne på primark...............................................
Tumblr_m6dqettp0e1ryp7jko1_500_large
 
 

Hockeygymnasium

Har precis ätit lite frukost och tänkte strax bege mig till mormor för att klippa hennes gräs igen... Jag är sjukt trött idag eftersom jag knappt sovit något inatt. Somnade vid tre och därefter drömde jag hela tiden. Haha konstiga drömmar jag kan ha ibland... Men i en utav drömmarna så skulle jag stå i mål i hockey för skolan typ och de va bara massa killar typ... åh vad jag saknar hockeyn just nu alltså... :( har panikångest alltså haha... Fast iof, om laget hade fortsatt så skulle verkligen inte mitt liv se ut som det gör nu. Hade förmodligen gått över till V-ås damlag ett tag och sen hade jag börjat på hockeygymnasium i Leksand... ångest haha.. Nej men jag har det jättebra nu med, men man kan ju tänka lite hur det skulle se ut! Hade inte känt dom människorna jag känner idag, och det hade väl inte varit så kul eftersom vissa personer är helt underbara som jag inte kan leva utan nu...
 
Igår blev vissa grejer helt cp, känns som jag bara vill strunta i allt just nu, säkert därför jag inte kunde sova heller hahah. Jaja, nu ska jag inte skriva upp mer hemlisar här på bloggen :* 
 
Jag var ju i Uppsala i tisdags och det var trevligt det! Vi gick och åt på Chinagarden och sen gick vi i lite butiker och så, hittade några snygga shorts med nitar på, en ny navelpiercing och en dösnygg ring! Längtar tills jag kan använda allt hahah! 
 
Igår var även mina kusiner här så vi hade lite grillkväll i det sköna vädret, spelade kubb och satt lite på altan och så! Mysigt! 
 
Nej nu ska jag lyfta på rumpan och göra det jag måste göra, puss
 

Dog av den här bilden, så gulligt!


Rosaaa

Som jag skrev igår så ska jag till Uppsala idag för shopping och sushi/thai/kinamat, vi bestämde oss för Chinagarden haha! Mysigt, får hopppas att jag hittar några fynd också... kommer hem runt åtta ikväll. Men nu ska vi börja ta oss mot tåget eftersom pappa har bilen med min lillasyster i Borlänge som är på Dalecarlia..... 
 
Tog två snabba bilder som ser helt mongofula ut haha! Meningen var att jag skulle ta en bild på linnet men det blev väl inte så jättebra, bhn syns och bla bla bla... Ni får helt enkelt nöja er med det! :) 
 
Pussss
 
 
 
 
 
 

I shape me.

Har precis kommit in från en springrunda, har blivit sjukt omotiverad till att orka gå ut och springa men idag tvingade mamma ut mig och känner mig mer motiverad nu faktiskt haha. Har även ett nytt mål!! Ska springa minst tre gånger i veckan fram till vecka 31. Det är mitt mål just nu och dessa veckor framöver. Får hoppas att det går vägen och att lite resultat visas! 
 
Jag satt och kollade runt lite på internet och hittade en text som passar mig så jäääääkla bra!!! Jag tänker precis så! hahah fick mig verkligen att tänka till ni. Såhär: "Saying "Oh, i've already ruined my good eating today i'll just eat crap." Is like saying "Oh, i dropped my phone on the floor i'll just smash it till it breaks." Precis så tänker jag, såfort jag har ätit onytting under en dag, då är de typ lika bra att fortsätta eftersom gjort är gjort lixom, ingen ide typ haha. Så ska jag inte tänka längre, kan vara smartare än så!  
 
Jaja, imorgon ska jag, min syster och mamma in till Uppsala för att äta på något mysigt ställe, förmodligen sushi, och kanske lite shopping! På onsdagkväll får vi och lite besök av mina fina kusiner! Så vi ska grilla (hoppas på bra väder) och hitta på lite kul! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. puss
Tumblr_m13qe8kzfm1qg89xxo1_500_large
 
Tumblr_m5enzdeci61rrfsg9o1_500_large
 

Du fortsätter ständigt få mig att lé

Hejdär! 
 
Hoppas allt är bra med er. Det är superduper med mig! Har en sån period i mitt liv just nu då allt är bra. Visst finns det motgångar men det är bara att kliva upp på stegen igen och se till att inte ramla, lika bra lixom haha. Min helg har bestått av mycket, mycket kärlek i luften, vilket betyder att jag spendarat min tid med Albin! Vi var tillsammans i 5 månader i fredags.. Mina bästa fem månader i mitt liv, är så otroligt lycklig med min Albin ♥ 
 
Har ju inte bloggat något i veckan och det är väl för att jag har haft fullt upp tror jag, hjälper till mycket här hemma och hos mormor för att få lite pengar eftersom jag inte har något riktigt sommarjobb, det mesta beror på att jag är lat för att ens försöka få ett ordentligt sommarjobb! Tror dock det blir lättare att skaffa jobb under sommaren och kanske permanent (?) nästa sommar då man är 18 och förhoppningsvis har körkort. 
 
Förra veckan var jag, mina systrar och mamma på självplockning av jordgubbar på ett ställe utanför Heby också, det är lixom en tradition för mig, det är något man måste göra minst en gång per sommar! Äta hur mycket jordgubbar man vill och plocka och betala och ta hem! haha.. Mysigt är det i alla fall!
 
Imorgon ska jag ta mig till mormor och fixa lite där och tjäna lite kosing i det fina vädret! puusss
 
 
 
 
 

Menorca 2012

Hej där!
I fredags kom jag hem efter en helt underbar vecka i Menorca. Vi har haft sol varenda dag och inte ett måln så långt ögat kan nå! Haha nej men det var så det var. Dessutom var det 45 grader i solen under dagarna också med svala sköna vindar så det kunde inte bli bättre. Har dessutom fått en söt liten bra brunig bränna! Albin var jääättesvis hihih! Nejdå, skojade, det enda som har varit jobbigt under resan var att vara utan min fina Albin i en hel vecka, men nu vet vi i alla fall att man kan överleva, finns dock stor risk att man dör utan honom! Haha. 
 
Jag lägger upp lite bilder nu påen gång! Pussss
Jag och min fina lillasyster Julia! Det här var första kvällen och då var man en riktig blekfis, kan knappt fatta att jag kunde vara så vit?! 
 
 Den här bilden är från när vi åkte in till en liten by, eller det är en utan Menorcas största "städer" men den var så liten så att det blir en by för mig. Ciutadella hette stället. Där var kanske tredje kvällen vi var där? 
 
Här är den dagen jag brände mig, fick ligga i skuggan efter fem samma dag och dagen därpå, illa haha! 
Älskar den här bilden! Vi var uppe på ett högt berg (för turister ofcourse), Man kunde se hela Menorca, som förövrigt är en liten ö, om man stod på toppen. I början när vi var påväg upp var det lixom inget speciellt, det var väl kul lixom men när man kom upp, shit vilken otrolig syn, det var så fint och riktigt häftigt. Nu låter jag kanske konstig men det var en syn man bara upplever några få gånger, riktigt fint verkligen! På bilden är det jag och min syster. Jag var tvungen att ha långklänning den dagen eftersom jag brände sönder mig som sagt haha! 
 
Jag och min finaste och sötaste lillasyster! puss på dig
 
Vet inte riktigt varför jag håller sådär på växten/blomman? haha jaja! 
Cowgiiiiirllll hihi! Haha nej men tycker det alltid är kul att gå runt i alla butiker och "stånd" och supermarkets utomlands och testa allt som finns!
 
Det här får bli bilderna jag lägger upp nu, kommer väl lite fler senare någon dag. Har i alla fall fått många nya jäkla bra minnen som kommer vara oförglömliga. 
 
Nu blir det läggdags för min del! Puss

RSS 2.0