Pictureeeees

     Beställde hem nya skor förra veckan, trodde jag skulle bli tvungen att skicka tillbaka dem för klacken var inte som jag trodde när jag kollade på några bilder innan jag fick hem dem. Meeeen otroligt nog blev jag mer än nöjd, älskar mina nya skor hihi! Sitter sjukt skönSå det blir ingen retur inte. 
 
                                                              
 
Jag och min fina Matias! Min kusins son är de! Döskön unge :*************'

Boots, Converse & Boots

Jag vill köpa så mycket nu till hösten och vintern, det är faktiskt en riktigt bra anledning till att tycka hösten är mysig, när man får börja köpa alla mysiga stickade tröjor, nya jackor, nya jeans, SKOOOR ska vi väl inte ens tala om! Dock är vintern inte lika mysig som hösten enligt mig! Då har man tröttnat på att handla höst/vinterkläder, dessutom kommer snön... Men men, Jag vill i alla fall köpa nya converse, vita, dock gäller det att tjata på mamma och pappa efter ännu ett par skor eftersom jag vill ha två andra också. Ett par boots med en liten klack och dragkedja och så, inte så höga, sen vill jag också ha ett par andra boots utan klack, höga med typ olika detaljer på! Alltså det blir jävligt mycket pengar. Vad kostar Converse? typ 700-800 kr? Och dem andra skorna kanske går runt en femhundring? Illa när man så gärna vill ha nya skor och inte kan bestämma sig, jajaaaa. Skulle även vilja ha ett par andra skor med en liten kilklack, inte höga, åh vad ska jag göööörraaaa?!
 
 
Tumblr_m8aji8a8bw1r8c7yao1_500_large
 
Tumblr_lvuij1y3op1r50x7ro1_1280_large
 
35845a5e4bc49c810223ed1e6e919f89_large
 
Tumblr_lnexqjmair1qhxtf5o1_500_large
 
6891625031_6db597637c_z_large
 
Tumblr_lsi7mann8w1qlmoc5o1_500_large
 
298022-7-1319061655472_large
 

Albinoooo kommer hiiiiit

Hahah nej men jag suger på rubriker! Tänkte bara berätta lite att jag lever och att jag kommer vara med Albin hela helgen och mycket nästa vecka så vi får väl se hur uppdateringen blir, inte för att den är den bäst nu men haha. Imorgon ska vi som sagt fiska kräftor och mya sönder lite. Hoppas ni får en fin helg, är ju dessutom nästan sista helgen på sommarlovet!! eller det är väl näst sista men ändå..
 
jaja, puss!
.

Tio kronor. Love life!

Hallååååådär! 
 
Hoppas allt är bra, det är det med mig förutom att jag är typ ovan att vara utan Albin så saknar honom extra mycket nu när vi inte kan vara med varandra. Men men, han kommer hit på lördag då han ska vara med på lite kräftskiva med min familj haha! Vi har ju också en liten båt vid sjön vi bor vid så vi ska fiska kräftor också! Så natten blir lång och sen men det gillar vi bara! :D blir sjukt kul nu också när Albinooo kan vara med. Vi brukar ju fiska varje år det är kräftfiske så det är ju inget nytt men...
 
Jag och min syster Louise åkte ner till stan tidigare idag också. Jag som har en väldigt begränsad ekonomi (hahah) just nu blev ju såklart kär i allt jag såg bara för att, men det blev ett litet linne och nytt puder som fick följa med hem. Jag ääääälskar mitt nya linne! Den är typ blå/pastellfärgad med lite vita mönster, virkad upptill och slappt, sjukt fint! Ska ha det på löööördag. Men det roliga var att jag hittade det på rean för femtio kronor och var glad för det, (inte alltid jag hittar saker på rean lixom) men när jag kommer till kassan och skulle betala och bla bla bla så skulle tjejen ta bort den där stöldgrejen eller vad det kallas så blev det ett pyttelitet hål i tröjan så jag fick den för TIO KRONOR! hahah då älskade jag livet alltså. När jag kom hem senare så satte jag mig direkt och sydde igen det där och det blev som om något aldrig hade hänt. Händig som jag är hahah nejdå. Men jag är faktiskt glad för det ;) 
 
Snart ska jag köra en sväng med far också. Sen vill jag baka något med choklad. Jag har varit sjukt sugen på massa grejer i två dagar nu men det är bara för the periooood. hahah jaja ska väl äta något nudååå puss
 
Väääldigt ofixad bild på lilla mig :) 

Ett underbart ½ år med min underbara.

Åh vad jag älskar min Albin. Jag tror ingen någonsin kommer förstå min kärlek till den här killen eftersom jag inte ens kan beskriva den själv på bästa sätt. Kommer ihåg hur osäker jag var första gångerna vi träffades efter nyår. Hur mina känslor växte och växte för honom och allt förändrades för mig då. Nu, ett halvår senare när man tänker efter, jäklar vad fort den här tiden har gått. Det kanske är för att du har vänt hela mig upp och ner och fått allt så mycket roligare. Jag kan säga till dig Albin att du är en utav dem viktigaste personerna i mitt liv, men att du är den enda jag känner såhär för och jag hoppas att du orkar med mig en gaaaanska lång tid mer, för det skulle jag inte ha något emot alls! ;)
Jag älskar dig ♥
 

I have felt this way every night and day, Wishing that you would just come a little closer.

Jag har inte uppdaterat något i veckan eftersom jag var i Öregrund med Albin hos hans faster och farbror, hade några riktigt mysiga dagar där! Åkte båt, vattenscooter, var inne i öregrund och sedan träffade vi Albins övriga familj i grisslehamn och hade lite trevligt på ålandsbåten :)
 
Imorgon åker jag till Våla igen för lite partypartyyyy!Jerry Williams på Vallen ju! :D hahah jag har aldrig sett honom faktiskt, så även fast man inte riktigt går dit för honom så kan de ju vara kul ändå att han är där ju :) Tror de blir en riktigt trevlig kväll med fina människor. 
 
Nu ska jag börja fixa iordning lite grejer så jag hinner med bussen imorgon, pussss!
 
Min älskling ♥ 
 
 
 

RSS 2.0