Cpdoktor och tandläkare! - my story hahah

Hallå raringar!
.
Jag var uppe redan vid 06:40 imorse, dock av en anledning, skulle nämligen till sjukhuset för att träffa läkare, det var nog den bästa läkaren jag har träffat hittills, han var utländsk och jätteduktig! Dock är jag vääääääldigt osäker på alla dessa mediciner jag fått. Det var nämligen såhär att han undersökte mig på många olka sätt och var duktig så, han konstaterade utan vidare att det är spänningshuvudvärk jag har när jag får ont i huvudet. Då skrev han ut nån medicin åt mig som är JÄTTESTARK tydligen, han frågade inget om MIG, utan det var bara huvet, huvet, huvet. Inte för att jag har några problem med sjukdommar eller så, verkligen inte, men jag hade ju kunnat vara vem som helst? Ätit massa medeciner, jag äter bara ppiller men han frågade inget sådant. Det hade kunnat gå illa ju?
.
För när jag frågade vilka effekter dessa mediciner kan ge och om dom är farliga och så, (gillar inte att äta tabletter, därför så) så sa han "Nej nej, dom är helt ofarliga, du kommer inte känna av något, det kommer inte drabba skolan så du är trött eller så." Men när jag kommer till apotekt för att hämta ut medicinerna, blev hon typ jätteskeptisk och sa att du kommer känna av att du blir trött av dem här och det är JÄTTESTARKA piller. SÅ JAG TÄNKER INTE ÄTA DOM! asså jag vill verkligen inte, då går jag hellre omkring med världens huvudvärk istället. Är typ asrädd för att äta massa piller och sånt skit. Jag ringde även och berättade det här för mamma och hon tyckte inte heller jag skulle börja än. Jag ska ju till en sjukgymnast så vi får se hur det blir efter det helt enkelt... Dessutom kommer det påverka typ hela min livsstil känns det som, saker jag gör och tycker om att göra får jag inte göra för att jag skulle äta dessa... Han verkar ju vilja döda mig eller något..
.
I alla fall så kom jag precis hem från tandläkaren och jag hade jättefina tänder som vanligt hihi! Inga hål och blödde inget alls och det var jättebra sa hon. Så det känns super! Blir två år tills nästa undersökning igen.
.
bildbrist som ni vet!
541576_397326886944874_100000026984818_1493616_2023920930_n_large

WE♥IT (www.weheartit.com)

Om ni vill kolla igenom lite bilder jag lägger upp här på bloggen, både gamla och nya kan ni följa mig på sidan www.weheartit.com, för er som inte vet vad sidan går ut på är det för att publicera bilder så man kan få ♥ och sånt! Den finns även till bara för att kolla på bilder, inte bara lägga ut själv! jättekul tycker jag hihi!

Why fit in when you were born to stand out?!

Måste bara säga att jag tycker hippiestilen på tjejer är så jäkla cool! Med hippieband, fransväskor, stövlar eller fransskor, en kort magtröja, största solbrillorna, loooove it! Vet att många andra bloggare som till exempel Dessie (dislike) skriver att hon också tycker det är snyggt men jag faller inte för det för att andra tycker samma sak, utan det är något jag verkligen tycker!
.
För att sammanfatta lite känns det som en stil man har på festivaler om ni fattar! Det svårt att förklara men tänk er en utomhusfest, en kokhet sommarkväll, solbrända hundramiljonertusen människor som är glada och har hur kul som helst! Förstå vad härligt?!

Tumblr_m41gkquwg41qhislko1_400_large




Om jag vore er skulle jag inget annat än att hålla med!


From Paris to LA over the night. All around the world just you and I. Nothing to fear, when you are near. We’re on a roll. And we do it again, no stop no end, out of control.

Idag slutade jag halv elva då vi bara hade matte och därefter var på svenskan i en kvart för att få reda på hur det gick på sv & eng nationella och jag klarade allt så det kändes skönt med tanke på hur det kändes på engelskan!
.
I alla fall så hade jag bestämt med mamma att jag skulle komma hem runt 4- halv 5 tiden idag för då skulle jag få skjuts hem eftersom jag bor en bit från stationen här i Sala! Tänkte jag skulle gå på stan till klockan tre alltså från halv elva!! Illa, och det klarade inte ens jag!! shoppingberoende som jag är... Fick hem en ny bikini i alla fall, den är väl inte så värst fin och är inte så jättenöjd men men!.... Ni får se hur den ser ut i sommar :)
.
Nyss så var jag ute och tog bort lite maskrosor från våran trädgård, eller ja, lite är väl ganska mycket fel ord, det var sjukt mycket och det är sjukt mycket kvar! Dessutom är det väl kanske inte det roligaste att göra heller men det är snabba cash av mamma och väldigt bra tidsfördriv! Så det var inte helt fel! :)
.
Idag har i alla fall varit en bra dag för att sammanfatta det hela. Min pojkvän är den bästa och han gör mig glad som vanligt och jag har mina vänner och familj, kan bara vara nöjd, dessutom är sommaren snart här på riktigt så det känns jättebra!
.
Hoppas ni också haft en bra dag! L O V E

Lite övningsköööörning haha

Hahah, ni märker vilken bildbrist jag har som lägger ut fula bilder på mitt öra!!!!!!
.


Bilder från igår! 20120527

Bilderna lånar jag av min lillasyster Julia som är en aning duktig på att fotografera! Klicka här för att besöka hennes blogg
.
Det är jag och min syster som sitter på filten för er som inte såg det och ser ni det slappa linnet jag hade på mig? SÅDÄR ser min bonnbränna ut!
Sjukt äcklig!!!

Baby, you're so unusual, Maybe you're not even human 'cause, Only an angel could be so unusual. Sweet surprise, I could get used to... Unusual you.

Ny facebookprofilbild, fast vet inte om jag kommer ha kvar den haha... blir aldrig nöjd med bilderna längreeeeeeee

hold me when i'm down

Hej! Kände för att blogga lite, har blivit så dålig på det sista tiden. Men jag har ingen inspiration alls och ingen tid heller för den delen. Meeeen, försöker väl någon gång ibland! Kommer förmodligen bli en aning bättre i sommar när vi får lov och så!
.
Min helg började i fredags av att världens bästa kille kom hem till mig, vi grillade på kvällen och tog en lång premenad till Ica för att köpa choklad, chips och dipp, haha, kanske är tur att vi inte bor med varandra, då skulle vi bli feta! Dock började det regna och åska lite på ditvägen, läskigt! Meen det var mysigt!
.
På lördagen åkte vi ner till stan i äckelsala för att köpa morsdags present och äta lite glass haha! Sen var dagen vääääldigt lugn..
.
Idag har det ju som sagt varit morsdag och den var väl ganskaaaa så perfekt! Cpskönt väder så man kunde dö åt det då vi skulle åka till ett ställe som heter Silvköparen med min mormor och mina kusiner m.m. Jag låg och solade innan vi åkte dit men när vi var där så hade jag ett linne på mig och det slutade med att jag fick världens bonnbränna! Det är jag väl lite mindre glad åt men annars har jag fått lite normal färg i alla fall! Låg alltså i solen från klockan tio i morse till halv fem! Det är ganska länge ju! Har tyvärr Sveriges rödaste näsa bara! Hahah!
.
Min syster försöker även lära mig lite Spanska haha! Måste ju kunna lite tills vi åker hihi! När jag kollade på filmen "Letters to Juliet" upptäckte jag nämligen att det ser så sjukt bra ut med tjejer som kan prata ett annat språk! Och då menar jag inte bara typ Engelska, vill lära mig Italienska också! Hahah ni borde ju tycka jag är mongo.
.
Här är en bild på det stället vi var på! Dock är det här en tusendel av hela stället. Det finns en camping där och proppfullt med människor, en strand och mer klippor.
Här får ni några jättefula mongobilder på mig haha!

Om vissa människor bara kunde sluta vara så negativa skulle det sluta smitta av sig på mig.

Goddag.
.
Kom hem runt tre idag vilket var skönt, la mig i solstolen direkt och slutade nyss typ då jag upptäckte att jag fått rödaste prickarna på tuttarna som kliade, vilket visade sig vara solexem, så sitter inne nu faktiskt! Ikväll ska vi grilla och jag ska strax hoppa in i duschen för lite trimmning av kroppen he-he-he-he-he, därefter måste jag städa rummet och sedan välja kläder tills imorgon, men tror jag vet vad jag ska ha på mig redan. Så sjukt skönt när man inte behöver ha byxor/tights på sig!! Så mycket lättare då ju.
.
Imorgon kommer Albin hit och soooom jag längtat. Vi ska grilla och jag trooooor(?) att vi ska ta en promenix i det fina vädret och då vill jag köpa jordgubbar, choklad och chips, längtar! haha. FETTOO :))))))))))))))
.
Eftersom jag har en enorm bildbrist så får ni en dålig bild på vad jag hade på mig igååår i det fina vädret.

VÅRRUSET 2012

Med ett döskönt väder åkte jag och min familj till Västerås igår för att springa lite. Det var nämligen vårruset och det var faktiskt jättekul! Hur trött man ändå var där på slutet av dem där 5 km så kämpade man på för att man kände en liten press eftersom det var ju så många där som också sprang, skulle bara va pinsamt att börja gå då. Det var runt 6000 tjejer som var med och sprang och jag och min syster låg ändå gaaanska bra till! Det var inte precis många som sprang förbi oss om man får skryta lite hihi. Kan ju även säga att min kusin Jessica kom på sjunde plats av alla dem 6000!?! Det är riktigt riktigt bra!
.
Här bjuder jag på lite bilder i alla fall! Fula desutom hahah :)

I am madly deeply, truly, passionately in love with you.

Har nyss legat och gråtit till "Letters to Juliet" och det är väl ändå en sådan film som man endast kan vara lycklig åt men samtidigt ligga och störtböla samtidigt som man ler också? Ioförsig beror det väl helt på hur ens egna liv är, men mitt liv när det gäller kärlek är ju helt underbart, kan inget annat än att älska livet, hihi! Nej men det är verkligen som att drömma sig bort och bara blir mer kär än vad man kanske redan är haha, vad töntig jag låter! Dessutom kan man ju känna igen sig i en hel del saker också. Hoppas ni förstår vad jag menar. Nu ska jag försöka sova! LOVE
.
Tumblr_lnxpd0xzu81qhe17ao1_500_large
Tumblr_lnrkobwvcd1qk0imvo1_500_large
.
Amanda Seyfried måste väl ändå vara en utav dom finaste tjejerna i världen!? Helt sjukt vilken paaaangbrud hahah nej men hon e riktigt vacker hon! Naturligt fin lixom.
.

ÄNTLIGEN!!!

.... Så har jag fått en bokad tid hos läkare och sjukgymnast för mitt jäkla huvud! Har ju varit där tidigare men dom har inte gjort något åt det utan bara sägt testa det där, och det där och det där typ. Idag ringde pappa och förklarade situationen att jag går runt med huvudvärk var och varannan dag och äntligen tog läkaren tag i det hela. Så ni inom någon vecka ska jag till läkaren, och veckan därefter ska jag till sjukgymnast. Haha, nu lät det typ som om pappa tjatade på att jag skulle dit men det var det verkligen inte. Läkaren tyckte direkt att jag skulle komma dit! Så inget blir missuppfattat menar jag. :))))))))))))))))))))))) Så det känns jättebra!
.
En annan grej man kan säga äntligen till är ju att långhelgen äntligen är häär! Så skönt! Imorgon kommer nära och kära från Småland på besök och på Fredag ska jag till min älskade lilla prins hihihi! hahah nej skojade! Ska till Albin men han kan va min prins hahha ;) Vi ska kika på fotboll med Martin och Agnes och jag SKA äta choklad :) Har en sån vecka då jag kommer va extra sugen på allt ni vet! :*
.
Känner att min huvudvärk blir värre än vad den redan är om jag fortsätter skriva, så vi får helt enkelt höras när vi hörs. LOVE

Sluta följ mig omkring, för jag vet vad du vill och du får ingenting.

Nu vet jag vad jag behövde, jag behövde en liten paus på nån vecka sisådär från all träning, hade tappat allt helt under lite mer än en vecka typ, och hade ångest eftersom jag ska springa vårruset på måndag nästa vecka. Men idag så var jag ute och sprang den långa rundan med mamma igen och det gick jättebra!
.
Har nog aldrig sprungit så snabbt så långt innan, (efter jag spelade hockey med min superkondition då såklart haha) känner att min kondition verkligen börjar komma igång nu och nu så har jag bestämt mig för att verkligen köra dom här närmaste dagarna. Dock blir det väl inget på fredag för då åker jag nämligen till Albin eftersom det inte verkar hända något annat.
.
Men jaa, ikväll är de ju hockey mot det lätta landet som Albin sa typ, hahah, något sånt i alla fall! Så det blir väl att kika på det dååå. Nu ska jag hoppa in i duchen, pussss
.
suddig bild heheh

HEHEH


Jag vill känna på din kropp kropp hela natten men mina vänner säger stopp stopp håll i hatten men jag vill känna på din kropp kropp hela natten och mina vänner säger stopp men jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Bombar er med en och samma bild fast i olika färger nu för jag kan inte bestämma mig för vilken? Hehe, nu lägger jag mig i min sköna säng och läser lite.

Lite av mitt rum!

Har haft fullt upp hela helgen, min Albin har varit här och under tiden han var på match så fixade jag ordning grejer här hemma. Därav den dåliga uppdateringen!
Dock har han åkt hem nu och jag bara slappar, eller ja, jag var iväg till mormor några timmar för att hjälpa henne med lite grejer och då fick jag lite stålars så det var super hihih :*
.
Ja, men som jag nämnde så fixade jag lite här hemma och äntligen är mitt rum nästan som jag vill ha det. Tycker det är mysigt att vara där nu, det enda som fattas är en jäkla ordentlig garderob!!! Har typ fyra ställen där jag har mina kläder, både på övervåningen och nedervåningen, dessutom har jag typ 3 stora sopsäckar fulla med kläder HAHA illa, så snälla FAR, ge mig en walkincloset, då blir jag världens lyckligaste! :*
.
Såhäääär ser mitt rum ut nu i alla fall! Ni får bara några bilder från vissa håll, fick inte till så värst bra bilder från dem andra vinklarna haha.

Mannen från Sala, mannen som vinkade åt mig, mannen som sa hej till en tjej som mig.

Hahah fett stolt över min rubrik!! SKREV DEN HELT SJÄLV hahaha nej drev fast tyckte den va bra eftersom allt är saaaaaaaaaant för att skryta lite. Han har i alla fall gjort en jättedålig låt som heter "tjena tjena tjena"
.
Fast precis som jag skrev att den var jättedålig blev den väl lite mer OK... 

Drar mig mot skolan i ofixat hår och mjukiströja

tjaråååå fellas

Just girly things.


I'm pretty sure the whole "ladies first" thing was created by a guy just wanted to check out ass.

Haha, förstååår inte varför jag skriver alla dessa konstiga rubriker? Dom har ju lixom ingenting med det jag skriver att göra? Men ja, istället för att ha en tråkig rublik som kan lyda följande: "HEJ!", "Fredag", "Söndag", "Onsdag", som om ni inte vet vilken dag det är lixom? Kompicerat, jag gillar att ha sådana hära rubliker med texter och så även fast jag kanske inte menar allt hihihihi. Vissa kan väl ändå vara lite inspirerande om jag får säga det själv!
.
Idag har varit en kul dag. Vi började som sagt 10:10 med S&B vilket var trevligt då vi fick sitta och dricka kaffe! Dagen följdes därefter med lunch i Stekeby, vilket är nya namnet på våran G-matsal, (den braiga alltså). Efteråt hade vi Besöksnäringen vilket resulerade med att vi körde Jeopardy om världen och europa. Min grupp hamnade på delad förstaplats vilket Martin inte var glad för, han tyckte vi skulle RYCKA UPP OSS lite!
.
Efter vi hade slutat gick jag och min käre vän Malle till våran service och bemötande-lärare och frågade om vi kunde få reda på våra betyg inom hela kursen och jag är nöjd! Läraren nämnde följande: Jag vet inte varför G (andra läraren) inte tycker att ni får ett A, jag ska ta reda på det men vi har satt ett B på er i alla fall". Och om jag ska förklara det nya betygssätten för er så är alltså A det högsta betyget, vilket motsvarar ett MVG (dock är det mycket svårare att uppfylla kriterierna för A än för er som fortfarande använder er av MVG och liknande.) Så jag är faktiskt jättenöjd med näst högsta betyg hihih! Får väl se om den andra läraren vill höja det till A men men, ingen fara egentligen! :*
.
Ikväll ska nämligen jag, mina systrar och mamma till mormor för lite fika och umgås lite. Trevligt, trevligt.
Får även önska min kära pojkvän ett stort lycka till ikväll då han och hans lag spelar match mot Jumkil tror jag det var? Har säkert heeeelt fel!
.
Nu ska jag sluta skriva för jag tror ingen vill läsa såhär mycket text, bara jag själv HAHA.
puss.
.
PS: JUSTE! förut så läste jag hela tiden typ. Och vill ni ens veta VAD jag läste? Jo, nämligen Harry Potter, SÅ SJUKT BRA BÖCKER DE DÄR! Dock läste jag från bok ett till sex på några få månader och har hållt uppe ett tag nu. Nu har jag börjat ordentligt på den sista boken och har fastnat så jag har gått tillbaka till mina nördigheter!! Hoppas ni tycker om mig lite ändå hahah, men jag har faktiskt upptäckt att man blir gladare när man får läsa och så. Dessutom är det en jättebra sysselsättning när man inte har något att göra. Hihih bra tips från mig: Läs Harry Potterböckerna! Ja, dom är tjocka, men det tänker man inte på när man läser, man vill aldrig att dom ska ta slut.
Tumblr_m3re44yp5f1rogddro1_500_large
Tumblr_m3cp6j8gzi1qdibyzo1_500_large
292628_350168275047682_2072313670_n_large
581119_349977198400123_113042408760271_981915_1627047309_n_large
Tumblr_lccy5zf4cf1qf31ado1_500_large
Tumblr_m10o75axve1qcgj61o1_500_large

I want to know what goes through a boys mind when he starts falling for a girl

Vilket tråkigt väder? Det här orkar man ju inte, och just idag när jag har sovmorgon och är tvungen att cykla till stationen, fast ringde mormor och frågade om hon ville skjutsa mig, haha gud så bortskämt, jajaaa. Idag börjar vi med Service & Bemötande då vi håller på med att lära oss servera och så. Det är helt okej faktiskt! Sen så har vi lunch i den braiga matsalen och sista lektionen är Besöksnäringen och sedan slutar vi runt två.
.
Dock blev jag och Amalia frågade av en kille i skolan som håller i massa lag inom innebandy, fotboll m.m. han går typ i trean tror jag haha? JAJA, han vill att vi ska komma på en innebandyträning idag, men vi får seeee.
.
Nu kommer mormor, så måste kila raringar, puss
.
HAHA snacka om att jag har brist på bilder och inte tala om fantasi! meeen, är så jäkla sugen på choklad!!
.
Tumblr_m3qoyv4s9n1ro64tvo1_500_large

Klänningen!

Heeeej!
.
Idag känner jag mig gladare, men tror nog att nästan alla har någon viss dag som är extra jobbig ibland! Jaja, IDAG KOM MIN KLÄNNING!!! åååh som jag längtat, och den passade SÅ perfekt! Längden var bra, färgen var bra, lagom vid tuttarna, (hhahah) ja men allt! Hade dock kunnat vara liiiite tightare vid tuttarna så man går helt säker eftersom det inte finns några axelband, men då skulle jag vara för kräsen så säger att den är bra för jag är jättenöjd! Ni får se i sommar hur den ser ut, vill tyvärr inte visa den nu eftersom det är så pass många jag känner som läser min blogg, och det är ju även dom som kommer se mig, ah men ni fattar väl! om ni frågar är det såklart ni får veta, men inte här på bloggen! :) :*
.
Saknar Albin jätemycket... När vi träffas i helgen så kommer han typ dö för ska krama sönder honom, hehe nej, självklart inte, men det är jobbigt :( .. Jaja, tur att jag har han i alla fall, hihi
.
Fick även reda på idag att vi har sovmorgon till 10:10 imorgon, så kan ta 08:45 bussen, guuud så skönt! Sen så är det bara torsdag och det är en tråkig men snabb dag så det är bra, och efter det är det freeeedag! Och det betyder mycket bra...
.
Här i ligger min älskade klänning hihihi
.

Choose your words carefully, once they´re spoken they can only be forgiven, never forgotten.

Tur att jag har min älskade vän MalleBalle, loveyou. Du är bäst, utan tvekan!
.

Sakerna du sa sitter kvar i mitt huvud och upprepas gång på gång.

heeeeeeeeeeeeeeeejsan hejsan.
.
Sitter och kollar på hockey med mor min. Känner mig skapligt ensam ikväll så ska nog fråga om jag får sova bredvid henne inatt eftersom pappa jobbar borta. hehe, mys! tur att jag har en sån mamma :*
.
Tillbaka till hockeyn, vart fasen är danskarna när svenskarna kommer in i deras zoon hahaha pinsamt????? Dom har ju inget försvar alls kan man ju tycka.... men i alla fall, det här är ingen bra kväll känner jag, tänker på tusen saker och mår bara dåligt av allt typ hehe.
.
nej nu ska jag inte skriva om några dåliga känslor på bloggen vilket jag är expert på när jag är ledsen, sen så ångrar man sig sen.
.
Ne, vad gör ni ikväll då? Imorgon har vi en jäääättejobbig dag i skolan, slutar sent och bla bla bla.
................
vill ha jordgubbar NUUUUU :(



Behöver inte trotsa något väder idag inte.

Nu kör jag en lång springrunda och försöker göra något åt mina lår, sen lite annat hihi puss
.
F7011e9e3199eac5caf6f2d6c7736e6e7cdcabfd_large
Tumblr_lywpd5o99b1r1u0gno1_500_large
Tumblr_lth6xtx8ku1r1u0gno1_500_large
Tumblr_lstiwnkugb1r1u0gno1_r1_500_large
Tumblr_lsivxenon31r1u0gno1_500_large
Tumblr_lywp2wgphz1r1u0gno1_500_large
Tumblr_lwd1d8b1by1r1u0gno1_500_large
Tumblr_lrqr1f7dcu1r1u0gno1_500_large
förlåt för jag lägger ut massa sånna här bilder haha, men det får mig att vilja mer hahah! måsta ha lite mer motivation niveeet

Tre Månader ♥

tidsinställt
.
Jag älskar dig oerhört mycket, kan inte förklara. Det jag ville säga var att jag hoppas det blir många fler månader med dig, eftersom jag aldrig mått såhär bra som nu när jag har dig. 

komsi komsi sommar

4caa94c64c0272f809491347af3f5cce_f7ae9def_large
Tumblr_m1oa2k3oax1qdiowco1_500_large
564183_136701809796983_100003714949551_151440_720262853_n_large


JÄÄÄÄTTEFUL BILD hahah fast vi var så söta så var tvungen haha!

Min Albin är så sööööööt hahah! kan inte sluta kolla på honom hahahahha, looooooove :*
.
Kompenserar med en liten pussbild också hihii
.
update: mamma sa precis: vilket fint leende Albin har! Ni var jättefina på den bilden!
hahahahahha

Look på Valborg

Från Valbooooorg

loveyou


En mänsklig kameleont! guuuuuud!!

SÅHÄR VILL JAG OCKSÅ KUNNA GÖRA! GUD SÅ SJUKT!

Vi båda drack för mycket vin och vi sa fuck it, solen sken!

OKEJ, jag ÄÄÄÄÄLSKAR min nya playsuit och min nya väska jag köpte idag, PASSAR FÖR BRA TILL SOMMAREN ALLLTSÅÅÅÅ, tänk att bara chilla runt i dessa kläder! luuuuuuuvit so much. Malle köpte dessutom en likadan byxdress fast lite blåare! skulle ju egentligen spara pengarna som jag hade kvar till sommaren efter jag köpte den där klänningen, ni får se den när den kommer till min brevlåda. Men jag och Malleälskling gick in på h&m och kikade lite, jag ville kolla in fashion against aids kollektionen, och jag DOG ganska för jättemycket!!!!! SÅ ÄCKLIGT SNYGGA KLÄDER! kunde dock inte köpa några eftersom jag ville ha dessa också... får hoppas att man kan få lite kosing när man träffar släkten eller mor och far min. hihihihhi
.
Min dag har varit braaaaa! Vi hade nationella som sagt och det kändes helt OK. Sedan fick vi sluta så jag och malle drog ner på stan, käkade lite sushiiiii, och shoppade! Sedan åkte vi tillbaka till skolan och pluggade lite där, vi fick en läxa i matte såååå!
.
Ah, men här har ni lite bilder på det jag köpte!

Jag låter dig vara den omogne och låter dig skämma ut dig själv, som du beter dig..

Jag hade en jättebra Valborg om jag får säga de själv. Träffade sköna människor och hade allmänt kul. Dessutom var det ännu bättre att min fina pojkvän var med mig ♥
Idag känner man sig skapligt trött även fast man tog de lugnt igår dagen efter nivet... Men jag och massa andra i klassen hoppade den sista lektionen så jag är hemma väldigt tidigt idag. Skönt! Imorgon har vi första nationella i Engelska... Får hoppas på det bästa men är glad om jag klarar det haha, fast det kommer jag göra!
.
Vi har endast en dag kvar i skolan den här veckan eftersom vi har praktik på fredag. Då ska jag följa med pappa till Uppsala och vara med på möten haha! Det jag ser fram emot är maten eftersom vi kommer äta på restaurang. Nej, vet ni vad jag vill ha eller?!?!!?!??! SUSHI, JORDGUBBAR MED CHOKLAD och MASSA ANNAT GOTT! så om någon som tycker om mig skulle vilja komma till mig får görna överaska mig med lite sådant eftersom jag älskar överaskningar hihihii nej drev men ah hehehe.
.
Bild från Valborg!

RSS 2.0